• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ljudi mala pomoč, jel zna netko mjere tih šupljik vijaka kaj se šarafe u cilinder i de se daju nabaviti?
5fd163d170e3a3e2405c8be917e6977a.jpg

Poslano sa mog ALCATEL ONE TOUCH 5020X koristeći Tapatalk

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ljudi mala pomoč, jel zna netko mjere tih šupljik vijaka kaj se šarafe u cilinder i de se daju nabaviti?
5fd163d170e3a3e2405c8be917e6977a.jpg

Poslano sa mog ALCATEL ONE TOUCH 5020X koristeći Tapatalk
I cijenu ovog razvodnika, rasporednika? U poljskoj je 60zlota, cca 130kn, ali je dostava 180kn!

Posljednje uređivanje od moderatora:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
Ja mislim da je rupa u oku 12, a navoj u cilindru M10x1, ali me nemoj držati za riječ.
Kupiti možeš u bilo kojem bolje opskrbljenom dučanu za traktorske dijelove, a usput možeš i pitati za cijenu rasporednika.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Mislim da sem oba celidera oba lajtunga rasporednik dva šarafa i štop šalter platil oko 470 kn u Križevcima .

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
celindre imam, nego me zanimala cijena okvirna tog rasporednika. Budem sutra nazval naše lokalne dilere. Za koji model zetora to moram tražiti i dali mora biti okrenut sa lajtunzima dole ili može i prema gore?

Ja i ti sami u garaži, šrajfamo po turaži!

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Meni je na dva zetora okrenut gore na usri ga nemam jer ima one svoje za sad su brenze idealne tak da ništ ne mislim dirati .

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Ok, znači može se složiti i prema gore, nekak mi to sigurnije izgleda. A za koji modele to tražiti? Za šuplje vijke budem se raspital jer nije bilo kod nas dok sam tražil za ursulu jer mi za štop ne trena onaj sa duplom rupom jer sam štop složil od imt-a potezni jer sam ovaj sako malo negder potrgal.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Zetor od 3511s do 5711 svi su isti ili rasporednik za stari tip kočnica (ako ne riješiš mogu ti nabaviti i poslati na želj kol Čakovec ) .

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Pa auto-akcija ili poljoopskrba imaju sigurno,, sutra ih zovem, samo me muče malo ti fini šuplji šarafi jer dok sam slagal kočnice nisu imali pa sam moral dati raditi kod tokara.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
To su normalni šuplji vijci mora ih biti tamo gdje se prodaju dijelovi za hidrauliku .

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Budem potražil, ali u ovih par dučana nisu imali a i bil sam kod ujaka,, ima 3 kante pune tih šarafi kad su svi kamijoni, viljuškari i pilane na hidrauliku i niti jedan nije pasal.

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
To su normalni šuplji vijci mora ih biti tamo gdje se prodaju dijelovi za hidrauliku .
Željko nisu normalni vijci, poljoopskrba i auto akcija ih nemaju, imaju samo klasične šuplje vijke koji ne odgovaraju, tj navoj ide preko oka ali dalje nejde. Kupil sam danas taj rasporednik, 175kn cena, ali sad neznam de nabaviti te vijke, a ova dvojica gore navedenih su glavni dobavljači za te naše stare rage. Ja trebam dva šarafa jer štop imam složeni ka na fergusonu tak da mi onaj sa duplom rupom netreba.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Na taj rasporednik ide štop šalter ako ne nađeš šarafe reci budem ti nabavil i nekak poslal

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Meni samo šarafi trebaju, nabavi 4-5kom nek se nađe, reči cenu i šalji, pošta, tisak kak ti paše.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Moje kočnice od tehničkog do nedavno super kočile, a samo bile oprane Ivasolom. Sad opet slabije hvataju, treba opet isprati hehe

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Onda ti negder pomalim slini. Meni ne slini nego vanjski cilindri opet zaj.....

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Ne valjaju cilindri(gubi ulje za kočenje), a vjerojatno i semerinzi puštaju.. Tko će ga znati. Da se ima novaca sve bi se to sredilo

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Tih par sto kuna se uvijek nađe, pa makar svaki mj. nekaj, kroz 2-3 se sve kupi.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Moj Medo za sad služi gazil silažu meni i susjedima bil par puta u šumi kosil travu siliral u mjestu vozil kukuruz sve mu radi jedino kardan malo felša oko 3 mm iskreno me iznenadil :icon_thumright: Jedino ne pokazuje temperaturu .

Najnoviji postovi

Na vrh