• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Može ZJ , no najprije kad dobi pritisak provjeriti vagu (da li radi rasporednik) ja mislim da na lijevom zezaju gumice pa izgubi pritisak jer da je u kotaču gubil bi ulje i mastil ferode .(imel sam sličan slučaj na jednom 4711)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Nema potrebe mijenjati cilindre, jednostavnije je zamjeniti mjesta lajtunzima.
Uglavnom je mjesto kvara desni kočioni cilindar, rasporednik u njemu.

Ovaj cilindar od kavasakija još uz to navlači očito zrak za sobom tak da
1347536052.gif

Evo, našel sam i sliku na kojoj se vidi koji bi problem moglo predstavljati postavljanje Zetorovog sistema cilindara kod traktora koji ima bočnu kosu.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Muhač štop šalter i lajtung su duži od debljine zetorovog rasporednika jedino bi trebalo (po tvojoj slici) okrenuti na rasporedniku lajtunge dole ??

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Mi dva se očito ne kontamo kak sam ja to nekad davno napravil na jednom takvom smeču s kojim sam stalno imal probleme.
Do onda, poslije toga nikad više.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Danas sam bil na Mariji Bistrici i na livadi prekoputa groblja videl velikog Ursusa opremljenog za komunalne radove. Bogec liči na Skipa do sad nisem videl nekaj sličnog .

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Bil je svojevremeno neki ursus 360 na njuškalu za dosta jeftine novce, tj bil je to bager ursus.

Poslano sa mog ALCATEL ONE TOUCH 5020X koristeći Tapatalk

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Danas sam bil na Mariji Bistrici i na livadi prekoputa groblja videl velikog Ursusa opremljenog za komunalne radove. Bogec liči na Skipa do sad nisem videl nekaj sličnog .
Ovoga?
Sad je tam na vrpi sa ostalim železjem, a ovo je slika iz dana kad je bil na sred livade.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Točno , pa gdje ga nađeš :icon_super::icon_super: Gle gume još drže zrak hočeš ga slagati da ga probam kupiti ?? Onda bude mene :mur::mur:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
A davno sam ja to ogledaval, evo još jedna iz drugog profila.
Znaš kaj ti morem reči. ima na njemu materijala koji bi bil jako iskoristiv i bil bi to izazov kojeg bi se možda prihvatil.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Neznam kak su riješili bočne reduktore , e h imam u ponudi prednji pogon kaj kotače vrte hidromotori samo mi malo izgleda slab . Od nekog terenca kaj kardan vrti pumpu a ona hidromotore (kaj mi svašta padne na pamet) a opet bolje :(snooze):.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Ovdje je neko htel krenuti koracima Torpeda kojem je to puno bolje uspjelo.
To je jedino sretno riješenje.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,426
Željac, pa kaj ti nemreš k Mali Božji dok i svi drugi župljani, nek ideš u HSS-om?

Taj stoji tam od kad sam dečec bil...

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,707
A davno sam ja to ogledaval, evo još jedna iz drugog profila.
Znaš kaj ti morem reči. ima na njemu materijala koji bi bil jako iskoristiv i bil bi to izazov kojeg bi se možda prihvatil.

To ti sigurno treba za tvog medu (dijelovi):tongue::(y):

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,744
Bilo bi iskoristivog materijala, ostalo bi i za tebe :eek::

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Željac, pa kaj ti nemreš k Mali Božji dok i svi drugi župljani, nek ideš u HSS-om?

Nisem išel sa HSS nego sa ženom i klincom (obečal ženi za taj dan pa sem moral :(whew):).

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Nisem več vlastiti prevoz (čak sem i trubil kraj tvoje kuće) bila su oba auta doma. No nebitno več me zanima onaj Usro tj, zakaj je tam tak dugo :eek::??

Najnoviji postovi

Na vrh