• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-355 VELIKI

• Temu pokrenuo passat003
  • Datum prvog posta

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Zadovoljan , plačen malo novaca kupljen registriran sa generalkom motora složenom getribom hidraulikom ikočnicama . Nedostaci limarija (malo posložena) ne pokazuje temperaturu svinuti kardan ostalo ok. Kočnice odlične ručna drži ali poluga ručne kilava motor pali dobro puca od snage prednji trap promjenjen i spiksiran evo ja sa njim zadovoljan . Uloženo novi far malo farbe kita pofarbana hauba stranice blotobrani ali tek toliko da malo bolje izgleda .

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Koliko košta auspuh za Medu?

Koja je razlika između plosnatog i okruglog?

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Okrugli 149,50 kn. Plosnati 117,80 kn. po meni plosnati ima ljepši zvuk .

E

el pibe

Guest
Marko deni ti gore Akrapoviča:fiery:Da vidiš kad Ursula zatuli ljudi buju mislili da ide Suzuki Hayabusa:icon_thumright:pa da vidiš kaj je zvuk.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Jednog od ta dva moram uzeti, a stvarno ne znam kojeg.
Okrugli mi ima pravi Ursusov zvuk, dok plosnati ima nekako Zetorov zvuk, a jeftiniji je...

Iako, neću ja kupovati, tako da bi lako mogla cijena prevagnuti

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,521
Marko, čim je lonac većeg volumena, jače prigušuje zvuk. Zvuk iz ovog okruglog mi se ne sviđa. Prebučan je.
Najbolje prigušuje onaj originalni Ursusov.

ZJ

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
22 Lip 2007
Poruka
28,521
Onaj plosnati, kakav je bil originalni, kojem je i cijev od prešanog lima.

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,872
Svaka grančica koja zapne za onaj rub ga oče potrgati. Bil sam sav sretan kad sam kupil okrugli jer je sve samo klizilo sa njega. Buka, hmm, zar Ursus sam po sebi nije bučan počevši od haube. Nikak ju nisam uspel umiriti Meni je imal puno ljepši zvuk sa okruglim.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Meni je najljepši zvuk sa zetorovim ploznatim 7711 na dalje jedino kaj treba i drugo koljeno grane .

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,814
@ Željko, sgurno ste juče ujutro ti i onaj s holandezom kaj je bil pred kučom parkan u dubokim mislima bili vezanim za svoje "brige".
Stal bi i ja ali me bilo strah da me nebute za uši vukli :icon_hang:

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Meni isto ima okrugli ljepši zvuk, ali tata je zapeo za plosnati, pa neka mu bude. Kad ga otkinem, ponovno će kupovati hehehe

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
@ Željko, sgurno ste juče ujutro ti i onaj s holandezom kaj je bil pred kučom parkan u dubokim mislima bili vezanim za svoje "brige".
Stal bi i ja ali me bilo strah da me nebute za uši vukli :icon_hang:
Bil sem u vinogradu riješavali krov Ursus je dopeljal ploče itd NH je od šogora i on je pomagal u vinogradu .

jlukaci7

Iskusan lik
Tu od
1 Velj 2012
Poruka
2,724
Bil sem u vinogradu riješavali krov Ursus je dopeljal ploče itd NH je od šogora i on je pomagal u vinogradu .
Da dok se fešta Muhać i moja malenkost su višak .Pa donesel bi ja malo špirita da podkurimo vatru:(devil):

Najnoviji postovi

Na vrh