Prvo trebaš pogledati da se nije preglodal štift koji je na ručki, a ako to ne pomogne onda poklopac mjenjača dolje i onda pemo dalje.rucka je u praznom hodu, znaci ide gore dolje ali nema otpora, tako da vjerujem da je mozda puklo nesto od mehanizma za on/off kardana... ali ako nije problem, vjerojatno cu ga sutra i rastaviti i pogledati.
hvala
Pumpa može i raditi da kardan neradi.rijeseno, štift ili bolcna kako god sto drzi rucku je bio problem, izvadzeno valjda iz razloga da se negasi kardan jer hidraulika neradi bez njega, glup sistem, cim se ugasi kardan hidraulika je amen...
malo je to za.ebano kad nasljedis traktor i mehanizaciju... dok sredim traktor kako treba dobiti cu gastritis!
p.s. jedno pitanje, otac mi je objasnio da je na hidraulici pukla nekakva torziona opruga koja dize hidrauliku kada srednja poluga napravi otpor i ta torziona propusta ulje, tocnije to se nalazi ovdje kao sto se vidi na slici, pa me zanima jel se to moze skinuti s nekog drugog i jel problem zamjeniti:
Od večine starijih Zetora 3 ili 4 cilindra.GORAN LISAC;888174 A [B kaže:KAŽU DA PAŠU I OD NEKOG ZETORA AL NEZNAM KOJEG [/B]NISAM NIGDJE JOŠ SAZNAO rofl):JA SAM KUPOVAO URSUSOVE ZA SVOG C-360:tractor:
Od večine starijih Zetora 3 ili 4 cilindra.
Za motor paše sve, kvačilo isto, mjenjač jako malo ili skoro ništ, hidraulik nekaj sitno, kočnice komplet ................ ali u konačnici to ostaje ono isto tulilo kakvo je i bilo :x::x:
BOK,DAJ MI RECI ŠTA DA RADIM:icon_redface:-RADI SE O KOČNICAMA,KUPIO SAM NOVE CILINDRE PEDALA KOČNICA,NOVE LAJTUNGE,REGULATOR KOČENJA,PROMJENIO ULJE U SISTEMU I ŠTA MI SE DOGAĐA-KAD SU SPOJENE KOČNICE KOČI KO LUD I TO PRAKTIČKI ODMAH AL KAD RAZDVOJIM ZBOG ŠUME DESNA JE OK I HVATA NA TREČINI HODA AL LIJEVA STISNEM DO KRAJA I JEDVA DA DRŽI-VEČ SAM ODZRAČIVAO STO PUTA AL NIJE TO TO NAPOMINJEM DA SU PAKNE KO NOVE:drink:
Prodaj Ursusa i kupi si bilo kaj drugo (gorje od njega nije izmišljeno) giggle):giggle):BOK,DAJ MI RECI ŠTA DA RADIM
Prodaj Ursusa i kupi si bilo kaj drugo (gorje od njega nije izmišljeno) giggle):giggle):
Šalim se, poštelaj pedale ili zamjeni dugački cilindar pod pedalama.
Je, samo se treba malo poigrati kod postavljanja da se onaj cilindar odozgo postavi.
Ili ugraditi raspodjeljivač sile kočenja od novijeg tipa :icon_winkle: