koliko košta takav razvodnik?
Neznam jel uopče više toga ima za kupiti :icon_scratch:koliko košta takav razvodnik?
Neznam jel uopče više toga ima za kupiti :icon_scratch:
Dali ima po trgovine delovi za njih obicno propuste na osovinicu.
Zeljko kz jeste upravo sam na gumice mislio kod mene u nisu nema, trgovci kazu da nikada delove za to nisu imali.
Ima gumica, osovinica novo, a našel bi se i rabljeni razdjelnik
Točno tak a rasporednik može reparirat hidrauličar .
Točno tak a rasporednik može reparirat hidrauličar .
jel imas kakvo stelovanje na stanglici koja gura klip u klavnom kocionom za levu pedalu. probaj rukom da stiskas pedalu polako pa da vidis koliko je veliki luft izmedju stanglice [osovinice] do klipa. kad je pustena pedala mora biti 2-3 mm. ne vise. sto rekli tik uz klip koji gura a nesme da nema lufta , posteluj to ako ima na stanglici stelovanje.pisao sam več o mom problemu s kočnicama na ursusu al mi nitko nije rekao šta da napravim pa ako tko zna nek mi kaže molim vas:
Tam si rekel da imaš oba cilindra kratka, a u našem privatnom razgovoru si spominjal jedan dugački :icon_scratch::icon_scratch:pisao sam več o mom problemu s kočnicama na ursusu al mi nitko nije rekao šta da napravim pa ako tko zna nek mi kaže molim vas:
Hidrauličar :icon_eek:
Ja znam da ti znaš da je tu dovoljna volja, dva O-ringa i eventualno tokarska ispomoč, ako nema drugog izbora.
Ako mogu zašto ne? :icon_thumright:
Ako mogu zašto ne? :icon_thumright: