kawasaki0201
Aktivni član
- Tu od
- 16 Sij 2011
- Poruka
- 3,143
Ma meštra sam dovlekel direkt s posla ispod viličara, šrajfil je do pol 7 i onda još došel k meni do 9! Rekel je da ga najbole jbe to kaj nema vode v karteru, tj nije nakon ulja došla niti kapljica nad rupu od čepa a traktor več 5 dana stoji na mestu i nese vužikal tak da se ne mogla zmešati a vidi se da je ulje sifkasto a ne črno jer je od zadnjega menjanja napravil 160h!
E vidiš v tome je problem kaj baš pazim stalno na vodu jer mi kiler slini i imam stalno kanistra polek sebe dok nekaj delam, a i nemam tak cuda zemle kaj bi ga garal den i noč to ja se stignem napraviti 2-3h svaki dan nakon posla, a i cim dojde malo mrzlije odma ide v njega antifriz na -35 i to stalno kontroliram, a i ne dela nekaj kroz zimu!
Ako je pukla ili korodirala stublina trebao bi da nabija kompresiju u hladnjak.Mozda nisam dobro citao al mislim da je problem samo u povecanju nivoa tecnosti u kareteru.Znaci da su procurili O-rinzi na stublinama.Najcesce se desava da procure ako se traktor koji put pregreje ili ako zamrzne voda.
E vidiš v tome je problem kaj baš pazim stalno na vodu jer mi kiler slini i imam stalno kanistra polek sebe dok nekaj delam, a i nemam tak cuda zemle kaj bi ga garal den i noč to ja se stignem napraviti 2-3h svaki dan nakon posla, a i cim dojde malo mrzlije odma ide v njega antifriz na -35 i to stalno kontroliram, a i ne dela nekaj kroz zimu!
Posljednje uređivanje od moderatora: