Ti Mali prdiš bez veze, ko i obično. Kak da na fercu nije bilo takvih kvarova, ko što i vidimo sa slika. Imal bi ih i ja hrpu za postaviti u vezi ferca ali mi se jednostavno neda tražiti ih a tek kolike nisam slikal.... i danas sam videl jednog bolesnog u prolazu ali več je oko njega ih bilo dosta pametnih, mogli su ga i odnesti kolko ih je bilo pa sam ja sebi zračunal da im još i ja netrebam.....
Vezano za onog forumaša kaj je pital u vezi kupovine.
Za one dve rali kaj spominješ i one marke koje si navel moj glas je za Ursulu. Gledam po oglasniku 360 je skuplji od 355, a moje mišljenje je da je 355 kvalitetniji, još da ti je najti 350.... sreči nema kraja. To kad se složi je raketa.
Onaj 360 s linka s malo sati izgleda na oko dobro ali se bojim da sad kreču ulaganja u njega, a skup je da boli glava, ja mislim da ne vrijedi toliko. Kolega je isto kupil 360 od prvog vlasnika, poznatog, s malo sati a u kratko vrijeme smo ga dobrano presložili a još posla na njemu ima.
Kak god bilo, Ursus nije bog zna kaj od traktora, skalupljen je od lošeg materijala, hrpa toga se pomalo da preurediti na Zetora pa dobijemo makinu s dobrim kočnicama koja čuda radi u odnosu na ove manje ferce, a k tome ne troši za svoju snagu ko ovi mali protočni bojleri od IMT-a.
Zetor je skup u startu, čak i precjenjen s obzirom na godine pa moj savjet ide na Ursusa ali 355 koji je dobavljiv za manje novaca pa bolje 10-tak hiljadarki ulupati u njega i imaš svestran stroj kojim možeš ćuda napraviti.
Ostaje samo problem hidraulika ali i to je riješiv problem za ne previše novaca.