• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Ursus C-360

Zeljko81Bj

Član
Tu od
30 Svi 2013
Poruka
543
Nagledaj se kroz prozorčić i samo ce ti se reci.
Mozda je koja i pukla ili šešir ispod , moras pogledat uglavnom nejednako lovi lamelu.

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Danas je rastavljen na pola i promjenjen je druk ležaj jer se baš dosta čuo i sutra treba da se stavi nova lamela i zubčanik od zamajca,a capice su u redu.

mika

Iskusan lik
Tu od
22 Ožu 2011
Poruka
1,810
Danas je rastavljen na pola i promjenjen je druk ležaj jer se baš dosta čuo i sutra treba da se stavi nova lamela i zubčanik od zamajca,a capice su u redu.

Da tak sam i mislil......

Petretic549

Dobro znana faca
Tu od
19 Lis 2011
Poruka
1,436
Gledam i nevjerujem..
Kaj je moguće ursusa raskopat na pola za zamjenu lamele bez da se hauba skida?? :icon_scratch:

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Što ne bi moglo,samo se hauba otpoji od onog lima tamo kod volana i skine se indikator od temperature i naravno crijevo od goriva onda sve zajedno ide napred.A večeras je sastavljen i sve radi bez greške.

Marko355

Iskusan lik
Premium
Tu od
16 Lip 2008
Poruka
5,571
Nakon što sam to sve prošao mislim da majstor koji zna što radi i koji ima sav potreban alat zamjenu lamela na Ursusu može odraditi lagano za jedno poslije podne.

Zeljko81Bj

Član
Tu od
30 Svi 2013
Poruka
543
Nemas sta radit 3 sata,povezes ga napred i vratis stim da haubu nije problem ni skinuti napred na dva vijka i jedan gore na glavi .

Borisllav360

Iskusan lik
Tu od
1 Srp 2017
Poruka
1,609
Traktor je sastavljen,stavljen je nov zubčanik na zamajcu,nova vučna lamela i novi druk ležaj,prije nego što je traktor rastavljen čulo se neko škripanje kad bi pritisnuo kvačilo i naravno sumnjao sam na druk ležaj ali sad kad je stavljen taj nov druk ležaj opet se čuje to škripanje,neznam šta bi sad moglo biti,

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Vjerojatno potisni ležaj nije u centru vrtnje, i na mom IMT se to čuje.

Poslano sa mog LG-H818 koristeći Tapatalk

dullknife

Član
Tu od
21 Lip 2014
Poruka
217
Veli meni susjed nemoj ursusa 360 to je tuga po mokrome?! Zakaj? Pa nejde po blatu.
na suhom svaka čast
i kaj sad? da ne kupim traktor jer nejde po blatu
pa nije zetor svemoguć (on ga vozi -5011)
kaj vi velite
kaj urso neče iz blata van=?

mali

Dobro znana faca
Tu od
17 Velj 2015
Poruka
2,967
Pa mogu ti reć da u blatu i nije nešto na svoje oči sam gledao.
Ali to je većinom do traktora bez prve vuče fali im.

dullknife

Član
Tu od
21 Lip 2014
Poruka
217
ja sam na granici nizine turopolja i početka brežuljaka vukomeričke gorice
kod nas ima i ilovače i pjeskovitog i rahlog
a u šumu uglavnom idem u nizinu koja je nakon puno kiše dugo gnjecava
ali za nekih 35000 kuna ne znam kaj je gore jel dati za 360 koji kakti dobro zgleda ili dati za 5011 koji je ko zna kolko radil

Zeljko81Bj

Član
Tu od
30 Svi 2013
Poruka
543
Dobro izgleda,sta to znaci?
Tip top sa novim gumama i da se nevidi da radi i da nigdje lufta nema za spomenuti 35.
Ako je takav medved odma prekrizi zetora

Najnoviji postovi

Na vrh