cipiripi1967
Član
- Tu od
- 2 Stu 2008
- Poruka
- 269
Re: LJEŠNJAK -JARMINA
S
R 8) E
T :roll: A
N
UUSSKKRRSS :!: :!: :!:
SVIMA I BOGATA I RODNA GODINA
S
UUSSKKRRSS :!: :!: :!:
SVIMA I BOGATA I RODNA GODINA
dblaz kaže:Neznam koja ti je sada svrha špricat sa crvenim uljem,sada bi trebao ići sa nekim akaricidom radi lješnjakove strizibube ako ti se pojavljuje(kao što ja imam taj problem) a najbolje bi ti bilo da uzmeš herbosov kalendar špricanja i njega se pridržavaj.Imali smo široke raspravekako špricat na ovom forumu pa malo potraži,i pazi da ne pretjeraš sa kanom!!!!
Vlado Moulis iz Daruvara, prilog o toj temi na poljoprivredoj emisiji prije otprilike 2 mj.Smiljan kaže:
Daj mi reci sa čime špricaš protiv lješnjakove strizibube i meni se pojavljuje, prije sam špricao sa svačim no nije baš pomoglo!!?dblaz kaže:Neznam koja ti je sada svrha špricat sa crvenim uljem,sada bi trebao ići sa nekim akaricidom radi lješnjakove strizibube ako ti se pojavljuje(kao što ja imam taj problem) a najbolje bi ti bilo da uzmeš herbosov kalendar špricanja i njega se pridržavaj.Imali smo široke raspravekako špricat na ovom forumu pa malo potraži,i pazi da ne pretjeraš sa kanom!!!!
Deanzg kaže:Ne vjerujem u brži urod... Kako netko može biljci ušparat godinu-dvije?!