male vocke ,,vocke koje stoje ukoso ,,neravno posadene vocke to su sve mane freze na ticalo i jedini je nacin kako ja radim je da stalno imam špagu u ruci spreman potegnuti ,,ko misli da je to gnjavaza nek kopa motikom ili šprica trake herbicidom ili kosi trake flaksericom ,,sve sam to isprobao ,,
pristojne su cjene kod nine pogotovo kaj su to strojevi ala tanjurace plugov ,,ocu rec sve se vidi izvana pa si lako izracunas koliko jos treba uloziti da bi se sredio
ako si kupio frezu na ticalo za 10000kn i da ulozis jos toliko (ja sam ulozio za 200kn farbe i vec pofrezal 3x 8ha s njom) di je to od 50000 rinieri calderoni ili zootehna 27000 nove ,,razlika je prevelika
ista je stvar sa ovim kombajnima jesu stari rabljeni ali buduci da se tehnologija u odnosu na najnovije promjenila samo estetika ,,nema šanse da su cca 3x losiji od novih
svog iz orahovice sam raskopal do najmanjeg djelica i sastavio ,,,farba pjeskarenje a od mehanickih djelova samo par lezajeva i klinastog remenja ,, nema tu velike filozofije
a jednog dana kad se obogatimo na ljesnjacima moze novi za 12 000 eura