Vecim djelom je u vlasnistvu a jedan dio je koncesija.
A cijena... to smo odlucili da je ulaganje koje smatramo da je isplativo
Kolega @calco odlično, svaka pohvala na svim izvršenim operacijama i svem uloženom... sve će se to vratiti vidi se po ovome uloženom radu u priloženom... ovo je lijep primjer svima koji namjeravaju raditi slično koje se sve operacije trebaju obaviti prije same sadnje i podizanja suvremenog plantažnog nasada lijeske (ljesika)... pretpostavljam da će i ostale operacije koje slijede biti izvedene bez premca, naravno očekujemo slike... koji sortiment će biti zastupljen u nasadu, koji razmaci su u pitanju i koji sistem uzgojnog oblika ćete primijeniti, možda navodnjavanje, ograda sigurno???
Hvala ali kasno sam vidio obavijest. Bio sam na nekoliko vaših predavanja i pokaznim rezidbama kod Vlade.Bok "ŽARKO" , daj nam reci koju površinu imaš pod lješnjakom i u kojoj godini kada razmišljaš o kupnji Facme!?
Obavijest za sve da je sutra 03.03, u 9h u općini u Daruvaru organizirano predavanje i savjetovanje od strane savjetodavne službe i svima poznatoga ljeskara Vlade Moulisa o novostima u vezi uzgoja lijeske, a u 11h je pokazna rezidba.
Pozvani su svi zainteresirani.
Jedini je problem ova kiša pa neznam dali će se zbog toga moći održati pokazna rezidba.
P.S. Mislio sam vas obavijestiti ranije, ali sam bio spriječen nekim obavezama.:
Kako mislite toliku površinu zalijevat iz cisterni?
Kako ste dobili papire za posječ toliku šumu?
molio bih vas pomoć, naime zainteresiran sam za prelazak uzgoja lješnjaka na integriranu proizvodnju. Da li netko ima informaciju da li je to moguće u odnosu na bolesti lješnjaka i ljeskotoća odnosno da li ima pripravaka za zaštitu od njih te da li ima negdje nekakva literatura koja bi mi u tome mogla pomoći. Svako iskustvo je dobrodošlo.