Plemeniti
Dobro znana faca
- Tu od
- 16 Pro 2008
- Poruka
- 1,728
Vidim da me nitko nije pozdravio kao novog člana,a i ne sekira me iz razloga što kad je pitanje
prodaje ploda nema (nitko vremena) za forum...itd....kak ti bog da.Pratim Vas godinama i vidim da niste (organizirani)najbitnije stavke (prodaje)??????Zašto??Pitam se.Priča je o uzgoju itd,
ali kad treba prodati nikoga nema......žalosno.....Svi mi znamo nešto proizvesti ali kad treba prodati????ups...kome?????Lijep pozdrav.
Zoky dobro dosao na PF,,,
nije do toga da te nitko nebi pozdravio nego je kroz forum prostrujilo mnogo ljudi koji su ostali na prvom postu, pogotovo je mnogo onih kojina nekolikomjesta postave isto pitanje i kad na prvom dobiju odgovor na ostale se vise ne vracaju,,,
usput onako tvoj prvi post u koje si se "trebao predstaviti" sastoji se od samo jedne rijeci zat te je vjerujem velika vecina ignorirala,,,
sto sepak tice povezanosti i organiziranosti, vjeruj mi velika vecina ljudi vise ne koristi forumvec su u komunikaciji otisli korak dalje i sad komuniciraju brzim sredstvima komunikacije nego li je to forum,,,
sto se pak prodaje tice, mozda i nije pravo mjesto da se to napiseali vjerujemda velik dio ljudi zeli jedan dio prodati organizirano ali nikako to nece biti kompletan urod jer svak od nas ima osobe kojima ce dio toga podijeliti i dio toga koji ce se prodati po visoj cijeni na malo kako bi se sto prije doslo do kesa koji bi pokrio troskove berbe, susenja, skladistenja, obrade itd.
vjerujem da ce na taj nacin raditi gotovo svi koji su u sustavu PDV-a
necu objasnjavati zasto jer je to vjerujem svima jasno,,,