Pošto nije bilo odgovora, ponovni upit:
Gledo sam na netu onu tablicu za eko tretiranje od pro eco mislim da se zove firma, tamo ima nekih 6 prskanja, od kojih sam prvo definitivno propustio(početak vegetacije), a da budem iskren, nisam nešto posebno primjetio u nasadu, osim dva pauka sa slike, na dvije stabljike(str. 448), sad, jel je to pauk ili? Na ostalim sadnicama ih nisam primjetio...Da mi se ne desi da krivo raspoznajem zato usput pitam znalce za komentar...sljedeće prskanje prema toj tabeli bi bilo početkom svibnja (pjegavost, trulež, lisne uši, stjenice) i za to tim redosljedom predviđaju MycoSinVIN, Equisetum Plus, NeemAzal TS...dal netko zna dal se ti preparati mogu međusobno kombinirat iz vlastitog iskustva mislim ili?
Kolko bi mi uopće imalo smisla tretirat nasad eko sredstvima, pošto je na cca 10m udaljen nasad jabuka kojeg puno više puta prskaju? Jel postoji negdje u zakonu udaljenost od nekog nasada da bi nasad bio eko ili?
Bio prekjučer u nasadu i primijetio određeni postotak štete(cca 8-10%) od mraza, i između ostalog primijetio na jednom stablu sljedeće stanje listova
jel bi to bilo djelo lisnih uši ili?
Svaki savjet je dobrodošao!
Unaprijed zahvaljujem!