M
Mister x
Guest
Pa to nisam mislio da ču ga bacat, ja hvala bogu imam svoje tržište osigurano, ali da se treba promjeniti stav države prema poljoprivrednicima na bolje to treba jer kao što kažeš oni dirigiraju cjenu uvozom a to je problem zato jer smo mi svi zajedno digli ruke od poljoprivrede.
Kad bi se svi koji imaju volje za radom držali onog što je titi rekao (snađi se druže ) onda bi crpili poticaje iz države i razno razne rupe u zakonu i živjeli bi ljepo od svog rada.
To je naravno stvar pojedinca kako se snalazi ali bože dragi informacije su tu samo ih trebas posložiti u glavi i pokrenuti nešto, ja naime ne mislim do penzije sjedit u uredu kao zaštitar nego nešto i zaradit svojim rukama.
Kapitala naravno treba isto ali i krediti više nisu tako loši kao nekad.
Kad bi se svi koji imaju volje za radom držali onog što je titi rekao (snađi se druže ) onda bi crpili poticaje iz države i razno razne rupe u zakonu i živjeli bi ljepo od svog rada.
To je naravno stvar pojedinca kako se snalazi ali bože dragi informacije su tu samo ih trebas posložiti u glavi i pokrenuti nešto, ja naime ne mislim do penzije sjedit u uredu kao zaštitar nego nešto i zaradit svojim rukama.
Kapitala naravno treba isto ali i krediti više nisu tako loši kao nekad.