• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Uzgoj lijeske

cipiripi1967

Član
Tu od
2 Stu 2008
Poruka
269
Re: LJEŠNJAK -JARMINA

BOK LJESKARI I OSTALI!

evo danas je kiša i snijeg pa ništa od rezidbe ....
švrljam po portalima bez cilja -zaista je lijepo kada imaš posla jest da se umoriš ali po ovom vremenu je katastrofa od dosade :lol:
da li je još netko krenuo u rezidbu ili je još rano :?: :cry:

svaki savjet cijenim :prayer:

Kontam

Aktivni član
Tu od
3 Svi 2008
Poruka
4,076

Piše u agroglasu da je još rano ;) Inaće i ovdje isto snjeg :) Najbolje za ubiti vrijeme je kuhanje, lega što tu prođu sati :)

cipiripi1967

Član
Tu od
2 Stu 2008
Poruka
269

kuhanje,hm pa i to je za ljude e... još i da smo pozvani...pa nešto od divljači :roll:
mala šala ali samo mala.

smiljane ujutro kiša -pa od 10,oo-14,00 padao gusti snijeg a evo sada sunce sija ko ludo(za ovo doba godine)-nego jel dolazite u DARUVAR :?:

W

wajbul

Guest

Ljudi moji kud ćemo mi sa toliki voćem,svake godine samo niču novi voćnjaci a uvoz sve veći.

cipiripi1967

Član
Tu od
2 Stu 2008
Poruka
269

AJDE MILI NEĆEMO KUKATI pa već čemo se mi nekako snaći za to kada dođe vrijeme,barem se nadam a i dotle kako već na ostalim forumima kažemo -tj kada nas nevolje pritisnu morat ćemo se udruživati :roll:
šta si ti sadio wajbul mislim koje voćke i koliko?

W

wajbul

Guest

ma ja sam mali,imam 1ha šljiva,a planiram još jedan samo neznam šta,vjerovatno još šljiva nju najbolje poznam,barem će biti raše.

D

DADAC

Guest

moji lješnjaci su sve manji. kad to počne nekam u zrak rasti?

Smiljan

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2007
Poruka
1,840

cipiripi1967 kaže:
kuhanje,hm pa i to je za ljude e... još i da smo pozvani...pa nešto od divljači :roll:
mala šala ali samo mala.

smiljane ujutro kiša -pa od 10,oo-14,00 padao gusti snijeg a evo sada sunce sija ko ludo(za ovo doba godine)-nego jel dolazite u DARUVAR :?:

Da, vidimo se u Daruvaru :)

Smiljan

Aktivni član
Tu od
5 Ruj 2007
Poruka
1,840
Re: uzgoj ljeske

Obrisan neispravan link.

Stručnu edukaciju s demonstracijom održat će Zdravko Milić, predstavnik tvrtke Adria-Panos d.o.o iz Višnjevca te djelatnici HZPSSa: Ivo Juras, dipl. inž., načelnik Odjela za mehanizaciju i Zdenka Korade, dipl. inž., stručni savjetnik za voćarstvo.

Edukacija će se održati 16. veljače 2009. godine (ponedjeljak) u 11,00 sati u Gradu Daruvaru – Hrvatski dom - predavaonica, a demonstraciju strojeva i rezidbe lijeske u voćnjaku “Gospodarstva Moulis”, u Ljudevit Selu.

Nadamo se Vašem prisustvu koje će pridonijeti uspješnom radu ovog skupa. Povedite i Vaše prijatelje kao i ostale poljoprivredne proizvođače koje zanima ova tema.

Ako dodje do kakve promjene pretpostavljam da cemo dobiti informaciju iz prve ruke ;)

cipiripi1967

Član
Tu od
2 Stu 2008
Poruka
269

e moj DADAC
narasti će nemoj očajavati -jer sve što brzo raste tako i odlazi a lijeskica ti polako raste daje i nešto kunica :lol:
ali zato kažu živi 100 godona (ma dosta bi bilo i 30-ak) :mrgreen: :rolfer: :gitarist:

SMILJANE ranoranioće kud si tako rano uranio - :shock:

cipiripi1967

Član
Tu od
2 Stu 2008
Poruka
269

hvala na ovoj obavijesti stvarno si naj-ažurniji na forumu :p
samo ti nama tako nastavi. živio :!:

D

DADAC

Guest

Bio jedan lik iz Jarmine samnom u vojsci u Karlovcu, zaboravio mu prezime... al ljudina je bio!!!!

L

Logoo

Guest

Bok ljudi,

obećao sam datum rezidbe pa reko da ga stavim na post, mada vidim da je vrijedna karla već stavila....

HRVATSKI ZAVOD ZA POLJOPRIVREDNU
SAVJETODAVNU SLUŽBU
i
“UDRUGA VOĆARA DARUVAR“

POZIVAJU VAS

na stručnu edukaciju sa demonstracijom na temu:
1. Strojevi u berbi i preradi lijeske
2. Prikaz strojeva za rezidbu lijeske
3. Demonstracija rezidbe lijeske i formiranje uzgojnog oblika
koju će održati:
gosp. Zdravko Milić predstavnik tvrtke Adria-Panos d.o.o iz Višnjevca
te djelatnici HZPSS:
dipl.inž. Ivo Juras načelnik odjela za mehanizaciju
i
dipl.inž Zdenka Korade struč. savjetnik za voćarstvo
16.veljače 2009.godine
(ponedjeljak) u 11,00 sati u Gradu Daruvaru – Hrvatski dom-predavaonica,
te demonstraciju strojeva i rezidbe lijeske u
voćnjaku “Gospodarstva Moulis”, u Ljudevit Selu

Nadamo se Vašem prisustvu koje će pridonijeti uspješnom radu ovog skupa. Povedite i Vaše prijatelje kao i ostale poljoprivredne proizvođače koje ova tema zanima.

B

Bobo

Guest

Tema je o lijesci, a ne o drugovima iz vojske... O ovom drugom mozete i na PM...

Hvala.

D

DADAC

Guest

Ma taj moj iz vojske, isto je imao neku poljoprivredu, a tome je mjesto tu negdje zar ne? :vragek:

cipiripi1967

Član
Tu od
2 Stu 2008
Poruka
269

m,a svi smo ti mi ovdje poljoprivrednici ,neko ja-bu-ke,neko šlji-ve,neko nešto ali skužiti ćemo se već nekako da nam se

b-o-b-o ne ljuti prijatelju :gitarist: :madmana:

Najnoviji postovi

Na vrh