Re: LJEŠNJAK -JARMINA
zahvaljujem se na lijepom prijemu cipju i ekipi. druženje je bilo dobro i nadam se da ćemo i mi nešto tako organizirati. također podržavam trud oko udruge i slažem se da ne treba biti 100 udruga
moram pohvaliti cipiripijev nasad - stvarno je bez greške
cipiripi i podravec pošaljite mi vaše mailove imam nešto što bi vas moglo zanimat ako uspijem poslat
cipiripi1967 kaže:pozdrav svima!
Evo ponajprije zahvala onima koji su bili sinoć u Jarmini i na mojoj plantaži te tako malo proširili krug(poznanstva) ljudi koji se bave uzgojem lijeske te se učlanili u našu udrugu proizvođača lješnjaka "KRO-NUSS".
Nadam se da ste se osječali ugodno u mom domu te se nadam da smo svi skupa i ponešto korisno čuli jedni od drugih a što čemo znati primjeniti u svojim nastojanjima da unaprijedimo proizvodnju.
Također mislim da smo sada puno svjesniji da nam je potrebna jedna krovna udruga koja če nas sve okupiti (A NE DA SE RASPARČAMO U 100 MALIH) kako bismo bili jači i naravno konkurentni u nastojanju da nađemi jednog ili dva jaka kupca preko kojih čemo plasirati svoje lješnjake.
Zato svima drugima poziv ostaje otvoren u svezi članstva u udruzi kako bismo bili jači,pametniji i organiziraniji.
Bok svima ......
zahvaljujem se na lijepom prijemu cipju i ekipi. druženje je bilo dobro i nadam se da ćemo i mi nešto tako organizirati. također podržavam trud oko udruge i slažem se da ne treba biti 100 udruga
moram pohvaliti cipiripijev nasad - stvarno je bez greške
cipiripi i podravec pošaljite mi vaše mailove imam nešto što bi vas moglo zanimat ako uspijem poslat