Mali Perica ,već dečkić od petnaestak godina ,dođe u javnu kuću i veli da želi isključivo prostitutku zaraženu AIDS-om !!
Svi ga gledaju u čudu i veli mu glavna šefica iliti Madam " Joj ,sinek ,pa pogle kak si mlad ,kaj si nor ,kaj ne znaš kaj to znači, kaj ti to treba ?!"
Veli Perica " Gospođo ,uzalud me odgovarate ,to mi je životni san , ne pitam za cijenu ili ću otići drugdje !" I izvadi iz džepa svežanj novčanica ,svoju životnu ušteđevinu !
Veli Madam " A kaj da ti delam ak tak želiš ,imamo jednu takvu ,idi gore s njom i delaj kaj oćeš !"
I ode Perica u sobu s zaraženom prostitutkom ,obavi posao i na povratku kući razmišlja " E , super ,sad sam se ja zarazio AIDS-om . Sutra ću tražiti od tatine sekretarice da mi da ,moraće mi dati jer ću inače reći mami za nju i tatu . Kad zarazim tatinu sekretaricu ,ona će onda zaraziti tatu. Tata će ubrzo zaraziti mamu i onda će mama ubrzo zaraziti susjeda Mirka ! E ,onda kad se taj šu.ak zarazi AIDS-om ,e onda će vidjeti kome će on probušiti loptu !!!