Mali Perica ,već dečkić od  petnaestak  godina ,dođe u javnu kuću i  veli  da  želi isključivo prostitutku zaraženu  AIDS-om !!
Svi ga  gledaju u čudu i  veli  mu  glavna šefica iliti Madam  " Joj  ,sinek  ,pa  pogle  kak si  mlad ,kaj si  nor  ,kaj  ne znaš kaj  to  znači,  kaj  ti  to  treba ?!"
Veli  Perica  "  Gospođo  ,uzalud  me  odgovarate ,to mi  je životni  san , ne  pitam  za  cijenu  ili ću  otići  drugdje !"  I  izvadi  iz  džepa svežanj novčanica ,svoju  životnu  ušteđevinu  !
Veli  Madam  "  A  kaj da  ti  delam  ak  tak želiš ,imamo  jednu takvu ,idi  gore s  njom  i  delaj  kaj  oćeš !"
I ode  Perica  u  sobu  s zaraženom prostitutkom ,obavi  posao  i na  povratku  kući  razmišlja "  E ,  super  ,sad sam  se  ja  zarazio  AIDS-om  . Sutra ću  tražiti od  tatine  sekretarice  da mi  da  ,moraće mi  dati  jer  ću  inače  reći mami  za  nju  i  tatu  . Kad  zarazim  tatinu  sekretaricu ,ona će  onda  zaraziti  tatu.  Tata  će  ubrzo  zaraziti  mamu  i onda  će  mama  ubrzo zaraziti  susjeda Mirka ! E  ,onda  kad  se taj  šu.ak  zarazi  AIDS-om ,e  onda će  vidjeti  kome   će on  probušiti loptu !!!