J
jnixic
Guest
:? a di su berači, odojak, kolači, vino i ekologija...
puknuti kaže:
pozdrav ekipi. imam vinograd u dalm.zagori nije velik ali čovika veseli.
zanima me može li se ovaj kako ga zovu nož za obradu unutar reda nabaviti i za manje traktore tipa yanmar.
pozz
da li netko ima iskustva u radu sa deponatorom kakav na slici nosi crveni Tomo Vinković ili sličnim deponatorom? Ja imam Pasquali Vanth pa me zanima kako bi se on ponašao sa takvim priključkom jer mi se čini da je to za njega i traktore sličnih karakteristika kao Tomo to pre teško?
Poštovani
imamo iskustva s deponatorima različitih dimenzija a rad s deponatorom možete vidjeti na www.perkovic-orh.com odite na link strojevi nakon toga na voć.i vin. strojeve i onda na video u rubrici podrivaći i kultivatori tamo će te vidjeti rad sa hko 100 mini.
Hvala,
a dali mi možete reći na koju dubinu od prilike radi deponator na videu i dali bi mogao traktor za kakav sam pitao vući podrivač na nekih 50 cm?
Poštovani
kao što ste vidjeli na videu taj traktor sličan vašemu vuče podrivač sa dva radna tijela na dubinu 45 cm, što je dovoljna dubina za deponaciju u vinogradu no imamo mi u ponudi i deponatore koji rade na dubini i 70 cm. Koliko Vaš traktor ima ks ?