evo Žuti malo večih slika . Nova kosilica u mom vočnjaku kupljena od forumskog prijatelja čak dobio prvo na probu trava bila preko 50cm i išlo super pa sam se odlučio i kupit širina 180 tako da sad imam dva prohoda a prije sam imao od 120 pa sam morao iči tri puta kao što vidite stroj ko novi cijena 7.000 kn na dva puta i kad imaš pravi traktor netreba ti ni posmak :rolfer: viri na obe strane koliko treba i pičiš po redovima kak očeš i lijevom ili desnom stranom
ovo je taj od 120 kupljen uz traktor
Auuu .. pa to je strava stroj
rayer: , kako mi se čini ima dva noža , i vjerujem da idu preko remena to je odlično kada naletiš na nekakav predmet koji nebi trebao biti u travi remeni samo prokliži i nikakve štete , dok sa kardanom nije tako ukoliko naletiš na nešto može doći do velike štete ako nemaš kardan sa kvačilom . Ova stara od 120 cm , nevidim dali ima nož ili bubanj sa čekićima .
Gustavo
Citiraj:
A jel ima nešto da bude za voćnjak i za sijeno?
Pa vidi teško ćeš naći nešto tako :scratch za sijeno ti treba strižna kosa koja mora ići ispred traktora ili sa strane da negaziš po travi da bi ju mogao iskoristiti za sijeno . Voćarski malčeri i kosilice su ti sve rotacione i melju travu baš zato da se nebi morala sakupljati . Tako da neznam šta bi ti savjetovao