Njoko
Dobro znana faca
- Tu od
- 9 Lis 2010
- Poruka
- 1,635
njko gdje ti se nalazi voćnjak u đakovštini? jako dobro izgleda !
Sorry nebi javno nebi bilo u redu.
Ako baš želiš pošalji b. mob pa ti javim ili E-mail.
Pozdrav.
njko gdje ti se nalazi voćnjak u đakovštini? jako dobro izgleda !
Nemam u vegetaciji ,ali sada ću svaki put šta radim u voćnjacima zabilježit fotićem pa nek se nađe nekom kome treba,napisano na papiru i pokazano na slici velika razlika.
ne kaže se slika govori 1000 rijeći
Njko molim te ako možeš da nam pošalješ koju sliku od orezivanja, pošto smo sada kolege preko foruma pa ako može ali slike običnog stabla jabuke,trešnje,marelice,kajsije,šljive ako imaš te voćke ako ne šta imaš.Hvala.
Šta sada raditi vidi kako pada snjeg uuužžžaaaassss.
Kontam ma imam i ja knjiga ali slika je slika ha haha.
šta nema slika u toj knjizi?
Garant sam fulao temu al eto pitat cu svakako Kako i s cim špricat stabla oraha koji su stari 20 tak godina i idu poprilicno u vis...cca 10-15 m..ne znam tocno. Probao sam s onom stihlovom leđnom motornom špricom al nema šanse da kvalitetno pošpricam do samog vrha...
Svakako mi nije u cilju davati desetke tisuca € za nekakve strojeve jer mi to ni praunuci ne bi isplatili....jel ima kakva preinaka vec postojeceg stroja ili nešto...hvala puno svima na pomoci!
Garant sam fulao temu al eto pitat cu svakako Kako i s cim špricat stabla oraha koji su stari 20 tak godina i idu poprilicno u vis...cca 10-15 m..ne znam tocno. Probao sam s onom stihlovom leđnom motornom špricom al nema šanse da kvalitetno pošpricam do samog vrha...
Svakako mi nije u cilju davati desetke tisuca € za nekakve strojeve jer mi to ni praunuci ne bi isplatili....jel ima kakva preinaka vec postojeceg stroja ili nešto...hvala puno svima na pomoci!
Ja sam vidio jedng kako takve orase prska kao što već napisano traktorska prskalica na mješalici ima spojeno duže crijevo pancirno za vodu to mu je kaže najjeftinije i na drugom ima neku tuš prskalicu s ručicom kao na pištolju za pumpat gume sjedne na kabinu ,jedan potjeriva traktor s prskalicom a ovaj prska.
i još jedan naćin na koji je prije prskao na atomizer je stavio produžetak plastična cijev oko2 metra produžio crijeva i tako prskao.
Uslikat ču ti ovih dana pa prati ovu temu pa da vidiš ideju preksutra skoknem do njega pozdrav.
:finga:
Forumaši kupio leđni atomizer CIFARELI 17 lit za 1500kn, dali sam pogriješio i koliko sada moram npr crvenog ulja stavit na 15 lit vode za prskanje.