I opet na mjestu gdje si prebio vrh ti bude rasla hrpa novih mladica a i na djelu vrha koji si prelomio...
DA
Ali poradi da imaš i ploda jednostavno ti je
Lane što ti je izrasla grana ostavi naročito vodoravne,ove godine stvorit će se cvjetni pupovi i nagodinu nastoj da ju neorežeš i imati ćeš plod
Malo umjetnog gnojiva i da naglasim stajnjaka ako imaš,bitno da imaš dušika za formiranje cvj.pupova
Plod imaš iduču godinu
To i mene zanima. Naime imam jabuka na kojima je svega par cvjetnih pupova. Znaci treba ostaviti jednogodisnje vodoravne grane i na njima bi se trebali stvoriti cvjetni pupovi?
Pitanje, kada se trešnja reže na onom dijelu gdje se granaju koliko grana ostaviti?
Vidim da si ti ostavio samo jednu ili dvije grane a sve ostale pokratio. Ja sam obično ostavio jednu glavnu i dvije sa strane (a dvije unutarnje odrezao). Dali bi jednu sa strane još treba oodrezati?
Planiram cijepit jednu divlju trešnju koja mi raste u šumi, stablo je već oko 5 cm debelo, jel se cijepi ko jabuka, ono na 20 cm visine, prerezat pa ubacit dvije plemke s dva pupa i zavezat gumicom i omazat voskom negdje krajem ožujka?
:arrow: http://img838.imageshack.us/i/vqf.mp4/
Pregledaj tako moraš raditi sada hoćeš staviti 2 ili 3 ja stavlam više ako se koja neprimi dobro od viška glava neboli
Ja svoje trešnje kalemio na visini od 1metra,provrti malo slike nazad da vidiš.
kada se šprica s crvenim uljem, Ja sam planirao za vikend ako neće puhati?
Bez problema udri s prskanjem sada je vrijeme ali koristi masku
Znaci ako ce puhati neće biti prekasno iduci vikend?
Ja koristim obicnu masku- nije nešto ali barem da kada zapuše vjetar da ne udahnem bakar. Ili ima neka još bolja verzija.
Kakvo špricanje već, ja još nisam ni orezao.
i jamoram orezati dva ribizla, a zaboravio sam gdje sam škare spremio