ilegalac
Član
- Tu od
- 19 Velj 2010
- Poruka
- 912
Ok, zahvaljujem
Ma nemam ih puno- 10 kom vocaka od 3g, i 8kom od prosle godine...
Prickat cu onda, hvalaartyman:
jao da mi je takvi voćnjak, skoro sat vremena bi ga orezivao:madmana::madmana::madmana:
Ok, zahvaljujem
Ma nemam ih puno- 10 kom vocaka od 3g, i 8kom od prosle godine...
Prickat cu onda, hvalaartyman:
jao da mi je takvi voćnjak, skoro sat vremena bi ga orezivao:madmana::madmana::madmana:
Lupanje glavom o zid ne pomaže naoštri škare i idemo,ja krećem od sutra do ...:scratch
j..bate cjeli prvi mjesec do pred kraj, kad je zahladilo
onda sam dvadeset dana lufto, i sad odprošlog tjedna punom parom
ćim je zatoplilo, a snijeg 30tak cm, baš mi bilo superrayer:
ovaj mlađi vočnjak sam riješio za tri-četiri dana
a ove starije šljive me ubijaju, 5g čačanke i topking sam rješavao i do 50kom na dan
sad stare stenlije (sad su dani duži)mogao bih i 40-50 na dan, al me ćeka još 170 čačanki starih kojih uspijem 20-30dnevno (ak nepopizdim)
sve skupa još 400kom
Ma stigneš sve to ima samo oko 30 dana za rezidbuartyman:
...dok sam radio sam znao sam rezat breskve i do 20. travnja, cvatnja je već i završila...tako da je ovo tvoje mila majkaneznam baš, možda 20 dana, ja računam do 15.3 da moram završit
a kak smo krenuli spavat ništa od nas sutra:gitarist::gitarist::gitarist:
opet će bit bacanja škara po vočnjaku
fiskars,teleskopske oko 700 kn,garancija 1 god.
imaš u metrou i baumax-u
ja ih imam i stvarno su ok
http://www2.fiskars.com/Products/Ya...-R/Pruning-Stik-R-Telescoping-Tree-Pruner-12#
Definitivno Njoko, ako imaš vodu treba zalijevati. Pogotovo sada kada krenu više dnevne temperature (koje potiču pupanje/cvatnju) voćki treba vode.Voćari, što da se radi na ovakoj suši,poljevati ili ne,naznake za kišu nema,zalihe vode akumulirane u dubljim slojevima skoro nikakve.
Mineralno gnojivo se nije niti može otopiti,miševi i volharice caruju.
Vjetar je dodatno osušio i dalje isušuje sve slojeve.
Vegetacija samo što nije krenula.
Blago rečeno KATASTROFA!!!!!!!