batad
i ja sam prošle god. imao takvo puknuće cijevi,niste ispustili vodu iz crijeva
ne očajavajte,zalemi se bez problema i evo meni još nije popustio lem od prošle god,ne mora se niti skidati sa atomizera,5 min posla
@ Ilegalac
Daj se sjeti gdje si vidio cijev za te novce. Zvao Agromehaniku ali nemaju. Puknuće je sinoć kod majstora zavareno, pazi sad, srebrom. Tako majstor kaže. Upravo isprobano i radi. Svejedno bi kupio nove cijevi. Šminka
Nema potrebe da se pravdam jer inače ne bi ni pisao o tome.
Prošlih godina sam radio tako s antifrizom. Ali ajde ove godine da budem sigurniji i skinem pumpu. Prije toga ručno izvrtim pumpu, poskidam filtere da iscuri voda ... Pumpu spremim u radionu ali drijeva što idu na cijevi nisam skinuo:rolleyess:. Loša procijena, neznanje a u svakom slučaju nemar.
Na greškama drugog je najbolje učiti, pa tako da znate.
Tri vara o 2-3 cm. Tražio 50 kn za piće. Ja se gazdinski bahatio pa dao 100.
Definitivno Njoko, ako imaš vodu treba zalijevati. Pogotovo sada kada krenu više dnevne temperature (koje potiču pupanje/cvatnju) voćki treba vode.
ma super,ali jel to nije malo vode,barem mi tako izgleda
...ako ga već mora biti, bolji je mraz sada na početku cvatnje nego kad se zametnu plodići...manje šteteTako kod mene,ove god. jabuke ako bude 500kg a lane 25.000t.
Kruška 5 za cvatnju a sutrašnji mraz koji najavljuju:rolfer:
...evo, gledam jutros u 7 sati kroz prozor kuće, oko kuće nigdje mraza, ni po travi ni po vjetrobranskom staklu od auta. Pogledam u lijevo u dolinu (kuća je na brdu), kad u dolini sve se bijeli od mraza, a ni 300 m zračne linije.kod mene kruške ok, jabuka imam jedno 100 kom i one dobro
ali danas nam dolazi mraz pa bumo videli šta bude