• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Welger AP 52

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
Za brojčanik moraš imat jedan mali ključić koji se stavi u brojčanik sa strane i okreće se dok se nepokažu sve nule,malo koja to balirka ima,moja to imala ali se izgubio. Inače taj ključić ti bude privezan kod brojčanika,tak je bilo na mojoj balirci.

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
Moze se taj kljuc napraviti od stifta, onakvog kao sto ide kroz veznu osovinu na veznom aparatu.uzmes ga u klijesta i okreci.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Na nekoliko balirki sam imal okrugli kotačić za okretati na brojčaniku sa suprotne strane od polugice koja pokreče brojčanik možda je ispal ??

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Mislim da ta firma odavno ne radi kocke a ni rolo samostalno kod mene je takva u super stanju prodana u BIH za 3 000 eura nakon isplate novi gazda je rekel da kod njih vrijedi 5 000 eura e sad ??

nlo1

Član
Tu od
11 Svi 2013
Poruka
497
Pa vidim da je i kod mene nesto takvo bilo kod brojcanika ali je otpalo,vjerovatno je to o cemu pricate,pa nista brojat ovako gdje stane,pa mnozit dalje,a kad dode na nulu brojcanik?

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
koliko može koštati glanc nova balirka imena ko iz naslova?

Kupis polovnu, zamjenis citav vezacki aparat, lezajeve na klipu, prepiksas dodavace i jos poneku sitnicu i eto je nova, samo joj 40 godina u rodnom listu.Ostalo je samo gvozdjurija za uraditi.

Mislim da ta firma odavno ne radi kocke a ni rolo samostalno kod mene je takva u super stanju prodana u BIH za 3 000 eura nakon isplate novi gazda je rekel da kod njih vrijedi 5 000 eura e sad ??

Njena nasljednica je 53- ojka, pa ove jos novije 530 i tu se stalo.
Kod nas i sada kostaju od 3400- 4500 eura, zavisno od stanja i koliko je prodavac "gladan".

nlo1

Član
Tu od
11 Svi 2013
Poruka
497
Kad na 52-ci pukne stift na zamajcu?ja mislim da je bas mora opteretiti,ja sam sa svojom radio sad sve skoro zeleno... i nije mi ni lamela proklizivala niti je taj seraf pukao...

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
A sta ce te vi od tog takvog sijena, to je do zime djubre.
Ako su joj ostri nozevi nece nikad puci stift, samo ce proklizati lamele. Stift puca samo kad nesto zaglavi, zica od grabalja, debelo drvo,...

orač 1

Član
Tu od
7 Sij 2011
Poruka
292
Problem sa vezanjem desnog petljaca na ap 52 sat vremena sam se Zafrkavao ok uocavsnja kvara naprosto pukne desna spaga i vidim da kroz iglu kud prolazi kanap ima jedsn da ga nazovem tockic-valjcic ikada igla ponese kanap isti ptopsne pored tog valjcica smaknese sa njega i zaglavi u onom utoru i pukne kanap. Mene zanima dsli se mijenja tsj tockic valjcic i kako to otkloniti

jusa93

Novi član
Tu od
2 Lip 2014
Poruka
15
pozz ljudi nisam odavno pisao imam sljedeci problem..
11303571_10204606783706486_674840411_n.jpg
i pnekad sveze ali se jednostavno izvuce spaga isto mi je kad stegnem il opustim vint, i poonekad jednostavno ispadne spaga sa petjaca od kako sam je kupiio isti problem samo lijeva strana se izvuce...

jusa93

Novi član
Tu od
2 Lip 2014
Poruka
15
to sam vec uradio ali kad spresa jednosatvno se samo izvuce nakon par minuta nekda sekundi isto ko da ne sveze cvor kako treba

Dongfeng

Dobro znana faca
Tu od
9 Tra 2013
Poruka
1,391
Imas ispod saraf sa oprugom, na samom petljacu i njega probaj malo dotegnuti. Vjerovatno ti ne zateze dovoljno cvor pa se izvlaci spaga iz cvora

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Možda se unutra nakupilo komadića špage pa ne može stisnuti dovoljno.

Poslano sa mog SQ-45E01B koristeći Tapatalk

gromil

Aktivni član
Tu od
19 Ožu 2013
Poruka
261
Problem sa vezanjem desnog petljaca na ap 52 sat vremena sam se Zafrkavao ok uocavsnja kvara naprosto pukne desna spaga i vidim da kroz iglu kud prolazi kanap ima jedsn da ga nazovem tockic-valjcic ikada igla ponese kanap isti ptopsne pored tog valjcica smaknese sa njega i zaglavi u onom utoru i pukne kanap. Mene zanima dsli se mijenja tsj tockic valjcic i kako to otkloniti

Skini iglu i odnesi tokaru da ti napravi novi tockic.

Zoki ticić

Aktivni član
Tu od
19 Stu 2012
Poruka
2,733
Nije do kljuna, jedna strana ima cvor a druga nema. Je li tako?

Poslano sa mog SQ-45E01B koristeći Tapatalk

Najnoviji postovi

Na vrh