Ako si je imžinjer dao truda ispušni lonac ima funkciju "povečanja" snage a ne samo prigušenje buke .
Nemam ništa protiv ali mi se ovog trenutka ne daju pisati litanije oko tog .Konkretno sam pitao, ovakvi općeniti odgovori mi ništa ne znače.devil):
Nemam ništa protiv ali mi se ovog trenutka ne daju pisati litanije oko tog .
Da bi lakše razumio problem prouči strujanje plinova , kao i razvodni mehanizam motora .
Kad mi budeš znao objasniti zašto je ispušni vetil u taktu ispuha otvoren nakon kaj klip prejaše gornju mrtvu točku tj. krene prema dolje onda možemo nastaviti razgovor oko i funkcije auspuha .
Samo jedan podatak , injižinjer je na popularnom tamiču ispušnim sistemom dobio dva konja .
Jedan drugi primjer je akrapović(možda mu je ovo bil deda)...a na tebi je da procjeniš jel to marketing ili stvarno ta neugledna bučna hrđava cijev nečemu služi .
rezonantni auspuh je druga priča , jednom sam napisao članak s slikama i videom pa mi je obrisan ..tak da ..ono ...
Svi oni koji maknu auspuh pa misle da buka daje konje se nažalost varaju ..ni konji njsu bučali dok ih nisu tukli , neki ni tada .