• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 5011

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,795
Novi ulošci nejdu na 170.
Ako su ispravni čemu obavezno?

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Pa nakon 2000rs ulošci se poderu i izgube na tlaku,doštelavanjem bi se moglo dobit,ako ne pišaju,al za 270Kn se neisplati zezat.

komer

Iskusan lik
Premium
Tu od
1 Srp 2008
Poruka
4,008
Stavit će se i nove dizne,nisu dirane nikada,a stvarno uz sve navedeno tih 270kn nije takva stavka da se kemija oko toga.
Ukoliko ću sa tastom slagati to poslikat ću,s obzirom da sam non stop na poslu,valjda ću uhvatit vremena da mu pomognem.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
.

Problemi s karikama i klipovima dolazi od nafte i pišanju dizni,pa dolazi do ispiranja cilindara i nakupljanja više gareži zbog neizgorene nafte...
Ako pišaju dize to se vidi daleko veči problem je pregrijavanje motora večinom zbog zaštopanih saća kilera izvana nakupine peluda prašine i sl . Ako dize ne pišaju i mogu se podesiti bolje ih ne mijenjati jer kad kreneš mijenjat nema kraja od današnjih kvalitetnih uložaka ,

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Za kiler se slažem treba ga tu i tam skinut dole i minivišem oprat.
Al sa ulošcima imam drugačija iskustva od tebe,ti koda imaš peh.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Dovoljno šlafom oprati iznutra prema van bez skidanja nako 10-tak sati rada sa sijenom (okretanje prigrnjavanje ) zaštopa ga ispred pa nemože strujati zrak kroz njega .Kad imam takve radove svako jutro se opere šlafom i nema pregrijavanja (to prepustim ocu on ima više vremena ):icon_fU:

NEWHOLLAND

Iskusan lik
Tu od
15 Srp 2010
Poruka
5,597
Napravi se fino mrezica ispred hladnjaka i okvir za nju, pa svako jutro je skines i operes,a hladnjak ostane cist. Cuda moze pokupit.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
E to ja planiram sebi staviti na 6245 :). Na proximi imam ispred intelcooler i hladnjak klime pa se onda ne najskuplja smeće na hladnjak motora. Ali na 6245 i na 3511 bi napravio tu mrežicu.. Jel ima gdje kakva slika??

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Inače orginalni kileri na zetorima imaju postavljen nosač te mrežice,al mrežica je rjetko kome isporučena.
Ja ju tražim,našao sam u jednom dučanu al želi za nju 300kn,a tolko nedam.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,795
Kaj nebi pomogla mrežica na one plastike na stranicama i na masku da se stavi?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,795
Ja mislim da pašu, jedino ako je možda razlika u mjestu na kojem se kopča nalazi ko na prednjim maskama starijih tipova.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Nije dovoljno na maske stavit mrežice jer vuče i od ispod kilera.
Postoji i plastika za zatvorit taj donji dio,al su naravno za naše tržište nisu isporučivali.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,795
A kud bi se ta mrežica ispred hladnjaka izvadila, tam je poprilična gužva, a smetaju stranice.
Lako ovima kaj im se hauba diže u zrak.

Te dodatne utvrďivače rupa na prenjoj koljevci ja nisam nikad videl, a ni ćul da postoje.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Na zetoru se mrežica vadi prema gore,na starijim tipama.
A tu plastiku su počeli serijski stavljat u večinu x3xx.
Ja sam ju držal u rukama i na dva skidal,pa znam.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,795
Tam su creva usisa, lajtunzi od volana ....
Neznam, nisam videl pa nemrem tvrditi.

Da si bar poslikal da vidim.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Nisam slikal,nisam nosil mob.,sa sobom...
To je nekaj ovakvo.
5211_7745_092.jpg

Najnoviji postovi

Na vrh