• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 5011

lisnik

Dobro znana faca
Tu od
15 Velj 2010
Poruka
2,107
Taj poklopac dole bi trebao biti ovakav ako negresim.Inace tu mrezicu ispred ja jos nisam imao priliku vidjeti.Mozda je imaju samo ovi koji imaju hladnjake klime i slicno..Ovo na slici je 6320
dsc01659-kopija.jpg

Ovde je 6340 novije generacije i isto nema mrezicu ispred hladnjaka.Ima ispod ,al nema ispred.
dsc01883-kopija.jpg

Posljednje uređivanje:

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Ovi noviji netrebaju mrežicu na hladnjaku jer su dobro zatvoreni mrežicama okolo po maski.
Oni koji imaju prednji kardan svi bi trebali biti isporučivani sa donjim poklopcem,radi povečanog prašenja,zaštita kilera i filtera zraka.

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Kolega mi ima problem na zeki. U leru gas varira od 500 do 900-1000 o/m, a na večem gasu se smanji oscilacija ili nestane skroz.
PVP, regulator ii dizne mada mislim da nisu?

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,795
Ta PVP bi trebala imati centralno podmazivanje?
Ja sumnjam na regulator u PVP.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Kak misliš centralno podmazivanje? Na pedesetki se ulijeva ulje u pumpu ručno...

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,795
Ups, onda 52 ima centralno.

Možda d onda kolega od Tomeka proba ulja natoćiti ili zamjeniti u PVP.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,795
Gde bi ja to sve popamtil koji kak ima i koja ručka je za kaj i koju treba kam uštekati.
Kad mi je pred očima onda mi je puno toga jasnije, zato i imam slike za šalabahter :icon_redface:

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,480
I meni se nešto slično desi, doduše u manje stručnim poslovima, poslije par pivendara:drink::drink:

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,795
Posel (bilo kakav) i alkohol nikad skupa nisu išli.
Možda da probaš zamjeniti pogonsko gorivo?

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,480
Probat ću sutra, kod mene od jabuka, koje meljemo, pa cijedimo sok, pečemo slatko, koje zovemo pekmez, a ti to znaš sigurno.
E tog se soka budem nalio, samo da valja, bolje pogonsko gorivo netreba.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,795
Reci sinku nek uzme ključeve od Zeksa sa sobom da ne napraviš kakav belaj.

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Ups, onda 52 ima centralno.

Možda d onda kolega od Tomeka proba ulja natoćiti ili zamjeniti u PVP.

Niti je mehaničar, a baš ni neki traktorista. Od kak je mijenjo traktore više smo ja i kum na zetoru nego on.....

Ovdje je več bilo riječi o tome.

gdje se ispušta i doljeva ulje na PVP i reguatoru?i

Ulje je bilo promjenito. Dal da probam opet, jer neznam koliko je revan kontroli.
Ako nije ulje, jer se more regulator riješit doma ili treba majstora?

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Može doma ako si boshista čak i neki od njih to ne naprave kak treba .

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Jel treba bit pumpa na stolu (za ispitivanje) ili je samo pitanje fine mehanike?
Ja se uvjek vodim činjenicom da "ako je nešto pokvareno mogu probat složit, a uvjek postji majstor ako meni nejde".

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,795
Nemreš doma popraviti regulator, moreš nekaj popiksirati ali nemožeš poštelati.
Probaj staviti gušče ulje pa ako uspiješ dok traje ali nek se kolega pripremi na izdatak.

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Ok hvala puno budem mu ta reko nek pripremi pare. Jel znate kakvog dobrog majstora u oklici Kutine? Ja sam pumpu od Forda nosio u Daruvar i dečki su napravili dobro i "jeftino", zamjena dihtunga i brtvi, piksiranje i poštelavanje za 1300kn.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,795
Meni to baš ne izgleda jeftino ( jasno mi je zakaj je ta rijeć pod navodnicima) ali nemremo mi na pamet kad ne znamo kaj su sve radili na njoj.
Moj komšo je platil malo preko 2 soma za 2511....

Tam u Graberju je bil Lovro dobar mešter ali čujem da se i to potrgalo.
Mislim da je nekam u Daruvar Šanana vozil za Samea, a možda i od IMT-a i da je bil zadovoljan uslugom i cijenom. Probaj ga pitati.

Najnoviji postovi

Na vrh