• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 5011

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Dečki sve je to preskupo.. Ja sam nosio bosisti u BiH u Dubicu i za 1000 kn mi je napravio remont na Bosch pumpi od 3511, s tim da taj traktor nije radio 20 godina i da ju je jedva rastavio.

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Kak se nije dala rastaviti, barem je tam sve aluminijsko i uvijek malo propusno.

Cjena je ok, ali opet neznamo kaj je on sve na njoj radil.
Ako regulator nije diral onih par brtvi, semeringa i elementi ne koštaju bogatstvo i cjena je u rangu cjena kod nas.

Dobro je kaj je dobro složil, a da nije? Još jednom putni troškovi, rasprave i ubjeđavanja ..... Odmah me prisjetilo na moje neugodno iskustvo sa jednim pouzdanim bošistom čiji posel je sinko preuzel.
Nakon telefoniranja i rasprava je pristal da ju stavi ponovno na stol, a kad je bilo gotovo još mi je 200 kuna htel zeti za doradu koju prvi put nije napravil......
Kalitetno sam bil neugodan, jako kvalitetno i nikad više.

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Za 6245 imam svoje elemente :), moram ga pitati za koliko bi mi to napravio. A 3511 reže kao lud, radi nama taj čovjek već duže i provjereno dobro radi.. Kad vidim da je ovdje u Hr remont Bosch pumpe za 6245 preko 2 tkn pa to je previše..

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Ebo elemente, to doma sam namečeš.
Opet ponavljam, regulator je taj koji pobere vrhnje.

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Za 3511 nema regulatora u prodaji bar 20 god majstori se igraju pripasivanja poznanik je dal raditi pvp u Bosni (prodaje med pa mu bilo usput) nakon 100 tinjak sati razletel se regulator i utamanil kučište (iberturaža) . Nakon toga kupil pumpu od 4911 i dal podeseti .

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Meni to baš ne izgleda jeftino ( jasno mi je zakaj je ta rijeć pod navodnicima) ali nemremo mi na pamet kad ne znamo kaj su sve radili na njoj.
Moj komšo je platil malo preko 2 soma za 2511....

Tam u Graberju je bil Lovro dobar mešter ali čujem da se i to potrgalo.
Mislim da je nekam u Daruvar Šanana vozil za Samea, a možda i od IMT-a i da je bil zadovoljan uslugom i cijenom. Probaj ga pitati.

Od Lovre je sin preuzeo, i čuo sam da je posto šufter.

Na Forda sam mislio na Auto, rotopumpa sa senzorima i kojekakvim ventilima procurila na izlazu kod lajtunga tak da je bila cijela PVP širom. U Daruvar sam i ja nosijo tj. od Daruvara prema Zdencima firma Dizel (nije reklama).

@Zetorproxima90: gdje je taj u Dubici? idem u Utorak-Srijedu tam pa da pitam u "četri oka"...

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,311
Za 3511 nema regulatora u prodaji bar 20 god majstori se igraju pripasivanja poznanik je dal raditi pvp u Bosni (prodaje med pa mu bilo usput) nakon 100 tinjak sati razletel se regulator i utamanil kučište (iberturaža) . Nakon toga kupil pumpu od 4911 i dal podeseti .
Na jednom 3511 imao od 49 Bosch pumpu :), a ovaj drugi je odradio već 200-tinjak rs od generalke i nikakvih problema zasad..

nimrennermin

Iskusan lik
Tu od
1 Pro 2014
Poruka
1,479
Kod nas, prepakivanje gumica, i reglaža, je 100 km, dođe oko 400 kuna, a kad mijenja elemente, il šta drugo, ako nema poruči se pa koliko izađe.
Prije mjesec sam je skido, čovjek prekontroliso, nešto prepakovo, uzeo 100 km,
za zetora 5011

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Ja imam polovicna iskustva s bos majstorima pumpe s auta su dobro slozili al onu za imt-a nikak tri puta bila na stolu i jos ne sljaka kak treba za ovog u Dubici sam cuo samo dobre komentare!!

dado6340

Iskusan lik
Tu od
31 Svi 2013
Poruka
4,869
Lani sam nosil kod Lovre PVP od 6340 i nemam zamjerki. Prije mi je radil na Ursusu isto bez prigovora. Njegov sin je preuzeo samo naruđbe a Lovro i dalje radi. 1400 kn za PVP od zetora, Rekao je da je sve elemente promjenio (koje neznam jer nisam bošista). Dosta dečki od mene je nosilo u BiH, Dubica, među njima i moj tast. Platio je 1000 kn za ursusa ali opet ne radi kak treba, a ni drugi se nisu baš puno hvalili.

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Pumpa stigla od majstora zbog zaletavanja i plan je u petak je vratit nazad. Ukupno 500kn.
E sad, trebat če to odzračit, neznam dali postoje razlike u pumpama pa bih molio da mi netko objasni postupak i red odzračivanja. Hvala

zeljko kz

Dobro znana faca
Tu od
10 Kol 2012
Poruka
6,953
Na pvp imaš na gornjem dijelu lijevo vijak za ključ 10 otpusti i pumpaj dok ne dobiš naftu . Zašarafi i na desnoj strani otpusti isti takav kad na njemu dobiješ naftu i njega zašarafi . I pali od drugi put mora upaliti . Lajtunge možeš odmah zašarafiti pvp ih probije jer je klipna . (provjeri ulje u pumpi regulatoru)

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Dovoljno je samo propumpati dok ne počne iber druk zujati i mora kresnuti.

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Fala Muha, kad je prozujalo na iberu zaverglali i kresnuo od druge. Malo (još) nemiran na malom gasu, al kaže kolega da se smirijo. Sinoč bilo kasno za nekakve snimke ali bit če. Odaziv odličan a zvuk rezak i uhu ugodan, bio mrak pa dima nisam vidio.

Kakva može bit šteta ako ima viška ulja u regulatoru?

kawasaki0201

Aktivni član
Tu od
16 Sij 2011
Poruka
3,143
Od viška u pumpi glava ne boli, višak će baciti van.

Poslano sa mog ALCATEL ONE TOUCH 5020X koristeći Tapatalk

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,791
Ček malo, vi ste nedavno pumpu kod bošiste imali a dize ne?

Na vrh