• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor 5011

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Jel ima netko volje u kratko objasnit što me ćeka u kabini iznad glave od zetora? Trebam složit grijanje, struju i radio. Ako ima netko sliku bez tapecirunga bilo bi idealno, i kako se skida dolje.

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Neznam cija al ide od ruba do ruba blatobrana, velika je ima mjesta s obje strane

Poslano sa mog LG-E610 koristeći Tapatalk

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
Vjerujem da je samo zadnje staklo je na ovom ako se nevaram iz tri djela a ova je jedno staklo, i nema dodatni sic

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Da,novije kabine su imale staklo iz jednog komada...
Čudno,pošto 5011 tvornički nije dolazio s tim kabinama (bar ja nikad nisam vidio ni jednog). Jesi li prvi vlasnik?

Kaj se tiče kutije grijanja,nećeš si puno pomoći ako ju budeš skidao,odvrni 4 vijka na krovu s prednje strane i digni ga u zrak... Nemam nikakvih slika,ali ja sam dizao krov kad smo ugrađivali radio,unutra ima dosta toga.

Tomo1987

Član
Tu od
4 Kol 2010
Poruka
616
To mi od kolege. Jucer smo ostali bez struje u sumi pa je osto kod mene da ga malo doteram u red. On je bar drugi vlasnik koliko ja znam.
Onaj bjeli dio je na pantovima iza? Da mi ne sleti dolje hehe. Sutra idem to malo slagat, ima samo jedan stupanj grijanja, i neki prekidaci nerade ili nemaju svrhu. Imam i neki stari radio pa da ga postavim.

Hvala

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Da na pantovima je,naprijed ga digneš i podupreš nečim,ja sam stavio cjepanicu... :)
I ja bih u 6211 sa istom kabinom morao ugraditi radio,i isto imam samo jednu brzinu ventilatora,od moguće dvije... Ako ti neće biti problem,okini koju sliku...

kresoklc

Član
Tu od
24 Ruj 2012
Poruka
90
764871fc8549940cfbc3b76807f252d0.jpg

Meni je umro motor od ventilacije/grijanja pred par dana kada sam isao orati, na mom je neka slovenska kabina koliko se sjecam, imam 3 brzine puhanja. Sutra cu imati vremena raskopati vjerojatno su cetkice jer je stucao cijelo ljeto. Pa cu staviti koju sliku.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

abarth

Aktivni član
Tu od
17 Sij 2013
Poruka
2,426
Dal imaš još koju sliku gumenjaka,gornji dio me zanima-dera-kako je sastavljena.Imam ja več izradjenu ali vidim da ima ta popreko ojačanja i verovatno je to jako napravljeno a s time i nosivost veča.

Na vrh