A dize ste isto nosili?Da , kod baloga.
Majstor je rekao da dize ne treba nositi iako sam ja odmah rekao šogoru da treba i dize skinuti kad se nosi pumpa , ali je majstor rekao da su dizne dobre i da ne treba ih nositi što mi baš nema smisla . Ja sam na svom imt repaprirao boš pumpu , ali sam odvezao traktor kod njih i majstor je sve dize skidao i onda ih isprobavao na stolu i onda još na bošpumpu ih stavio i probao .A dize ste isto nosili?
Neznam sa kojim sprejem , to mi je šogor rekao da je tek sa sprejem upalio . Pretpostavljam onim start sprejemSa kojim sprejom si šprical da zapali?
Niti je taj majstor, a niti mladi Balog bošista za pumpe od traktora. Pozdravi mi slobodno Roberta.Majstor je štelao ventile i stelao je paljenje , ali on opet teško ,tj. Po meni nikako ne pali
Zvali smo i bošistu , to je od majstora bošista i on kaže da dize ili rade ili ne rade
Tako je otac ljetos montirao boš pumpu na traktor i nije je dobro uzubio,traktor nije nikako htio upaliti.Kad smo onda uzubili kako treba,nema šta odma upali.možda je neko nekad za zub fulal razvod.