I ja mislim da ima. Nemam. Ima traktor sa 70ks. Pa sad malo gledamo za još en traktor sad IMT 539 bi bil odličan za sadit,špricat,gipsat,izkapat krompir al un nemore vuč takog mulčara ili vitle.
Moral bi nači jednog med IMT 539 i Zetorom 5211 jel za manje poslove baš mislim da bi bilo isto kod sa tim ki ga imamo doma. Koliko je širok zetor(tako standardno raširit da gume malo izvan blatnika gledaju)? I koliko široke gume može imat(isto neke standardne)?
Kolika je ukupna širina Zetora 5211 neznam, to će ti reći neko od članova koji ga imaju. A gume mislim da mogu ići od 12' - 14'.
Jel tebi treba uži ili širi traktor? :scratch možeš na svakom okretanjem feluga mijenjati širinu zadnjeg traga točkova. Može biti širi ali i uži nego što je neka standardna širina. Kod Zetora problem jedino mogu praviti blatobrani i kabina koji su dosta široki.
kako možemo znati o kojem se radi stavi link na oglas,koliko trazi za njega ili slike kakve
http://www.njuskalo.hr/traktori/zetor-5211-oglas-6947799
ako je to taj meni se osobno sviđa pregledaj malo kad dođeš do njega ako je ok kupuj, i nije skup naspram drugih
da radi se o tom traktoru, bio sam već tamo i pogledao sam ga ali nekako se ne mogu odlućiti da ili ne, kao što sam napisao nemam iskustva sa zetorima i ne znam kako prepoznati neki eventualni kvar ili da nešto nije u redu
da radi se o tom traktoru, bio sam već tamo i pogledao sam ga ali nekako se ne mogu odlućiti da ili ne, kao što sam napisao nemam iskustva sa zetorima i ne znam kako prepoznati neki eventualni kvar ili da nešto nije u redu
ima taj traktor dosta snage za svoju težinu , ovaj je 93 godina znači jači model sa 51 ks, sve ovisi o tebi sa kakvim se poslom baviš i dal imaš potrebu za jačim traktorom, , ja sam vozio stariji model 5245 sa 47 ks solidno je išao pod teretom... ja imam 4911 jako dobar traktor i mala potrošnja...
ima taj traktor dosta snage za svoju težinu , ovaj je 93 godina znači jači model sa 51 ks, sve ovisi o tebi sa kakvim se poslom baviš i dal imaš potrebu za jačim traktorom, , ja sam vozio stariji model 5245 sa 47 ks solidno je išao pod teretom... ja imam 4911 jako dobar traktor i mala potrošnja...
traktor se stvarno neće naraditi,za obradu imam 2 rali zemlje,dopeljat godišnje 20 metara drva,nešto sitno transporta,i eventualno dva puta godišnje s malim malćerom poćistit par kvadrata.Ukupno traktor bi radio ccc 50 sati godišnje!To je do sada sve radio imt 540,tako da mu neće to bit izazov!!
traktor se stvarno neće naraditi,za obradu imam 2 rali zemlje,dopeljat godišnje 20 metara drva,nešto sitno transporta,i eventualno dva puta godišnje s malim malćerom poćistit par kvadrata.Ukupno traktor bi radio ccc 50 sati godišnje!To je do sada sve radio imt 540,tako da mu neće to bit izazov!!