Momci moji... Za generalku se ja mogu s njima dogovoriti da odrade i to će možda biti, al' neću ja njih zvati da mi isperu hladnjak od hrđe, promjene termostat i stegnu crijeva od grijanja i te gluposti, dovoljno sam mehanički pismen da to sam odradim kao i većinu stvari.
To što nešto pukne, odšarafi se... To je sve ništa i brzo se riješi.
To je kao kada kupuješ polovan auto, ušminkan dok mu se ne ispere polir pasta i vosak, pa bude kao uskšnje jaje, motor dihta dok ne promjeniš ulje i takve stvari.
Nema toga koji je kupio bilo što polovno i nije ništa popravljao, da je samo sjedi, plai, vozi...
Ljudi imaju pokore sa novim traktorima, star 2 tjedna senzori mu se uzjebali, prdnila elektronika bla, bla, a gdje neće na zekanu koji je 'ko zna kako bio teran i održavan tako da... Dosada je odradio gospodski posao 25ha je obradio ima još oko 5ha i na proljeće dolazi još 17ha dok se ne riješe papiri. A do proljeća se on sredi da bude kao bombon.
Svatko tko kupi polovno i samo ga hvali kaki 100% jer ga je sramota reći da nešto ne valja i da je on to kupio, a mene nije sramota reći da je nešto shebano, jer realno da je ijedan, motor, traktor, auto bilo što iole dobro i tako savršeno, nitko nebi prodavao. Iznimka su slučajevi ako netko umre/pogine, razboli se pa mora prodati ili prodaje jer nema ništa od toga...