Bas citam sve ove postove oko ovog zetora. Covjek kod mene, 98 kupio novog, danas ima nesto vise od 6000 sati, oznaka 7740 sa turbom, ako se nevaram, i radi samo ratarstvo s njim, oranje sa 2x14, sjetvospremac, tanjuraca i prikilica, prvi vlasnik, izvana ko nov, al svake druge godine propiri jedna glava, i do sada je zamjenio 3 garniture klipova i stublina, jer se karike slijepe na klipovima, sve redovno odrzava mozda i vise nego bi trebao, ima 70 god covjek, zemlju radi cjeli zivot, i jako pazi na strojeve, prije mjesec dana mu se otpustila remenica naprijed na radilici, i da dalje nenabrajam, moje je misljenje da to nije puno sati za te kvarove u 17 godina rada i takvo odrzavanje, jel naletio na losu seriju traktora, ja neznam, al da je uzeo bilo koju drugu marku nebi bilo takvih problema, pa prema tome, za mene sto zetor nudi i po kojoj cjeni, je totalno neisplativo!!!!!
Pri kupnji traktora, gledao sam i landini 6550, bez dv, na 7500 mu je stao sat, motor i mehanika odlicni, jedino kabina nije bila bas u nekom stanju, zato me odbio, i previse lufta u prednjem mostu, gdje se razni elementi vareni i tako, evo to je jedan dobar stroj ili oni mf-ovi 284, 294 to ide xxxxxx sati bez generalke, duplo jeftiniji od zetora, a 20 puta bolji.