Sve ce ti oni reci zato kazem ak ces kod jozica posaljem ti ja za 10 kuna tiskom. Npr tanjutasti zupcanik za 7711 u diferencijalu, pukao jedan zub i traktor se gegao, kod soleta je 3600 kuna, doci ce za 3 dana, nazovem gore hubinza otkupninom cca 1800 kuna sve zajedno dode za 2 dana. Kirs prom cca 3000 kn. Za bilo sta preko parsto kuna sigurno se isplati
Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk
Danas je malo toga "orginal" u pravom smislu te riječi... Sve firme više manje prebacuju svoja proizvodna postrojenja u Kinu, Tursku, Tajland itd., u cilju smanjena troškova proizvodnje. Oni i dalje proizvode taj isti dio i on je "orginal" ali ono što je bitno je da se sama sirovina tog orginalnog dijela promjenila i to više nije ona "stara" sirovina i sama kvaliteta proizvoda ne može biti ista.
Tako da mi je isto kupio ja orginal ili neku zamjenu, sve je to manje više od istog materijala. Čast izuzetcima.
Evo npr. moj alnaser je Litvanski, a ko zna tko proizvodi i pakuje dijelove za njih...
Pa nezz, mi smo to dosta brzo mijenjali da se ne podrobi nestoSamo mi nije jasno kako to da uvijek uspije uskočiti u slijedeči zub, da ne podrobi ostalo?