Nova tura reparatura, tko nabije, dobije... Pa tako i ja.
Naumio dasa da ide na tehnički pregled koji se održava u selu 10.03, ali naravno neće pristupiti istome jer je zekan neispravan.
Danas sam se igrao s kočnicama, bio je i čovjek iz PMT-a gdje smo ga kupili i ustanovili smo da od toga nema ništa. On ovako koči, ali čim se napravi da ručna hvata (Jer se ovdje testira ručna da se zaletiš i da blokira kotače, mada ne mora baš blokirati, ali da staneš u kratkom vremenu.) odmah mi izbacuje cilindre van i kad napravim da ručna hvata, papučice mi nemaju pola cm lufta. Tako da smo skontali mijenjati te reduktore/lamele šta je već unutra.
E sada, moje je da nabavim dio, a PMT će to odraditi jer to spada u reklamaciju svojevrsnu.
Sad mene zanima ako netko može nabaciti sliku kako to čudo izgleda i ako može neka okvirna cijena tog sistema. Obično kad dođem u trgovinu kod Sečkara traži da donesem dio jer ima par vrsta bla, bla, a pošto ja ovo neću skidati dok oni ne dođu... Znam da ste mi vi govorili za taj sistem i to pa me zanima jel ima tko kakvu sliku i kako se to točno zove?