Ma kakav papir xD Sve skupa do sada je oko 3t kuna ošlo na dijelove, a ruke ništa jer je oko 95% posla odrađeno s moje strane. Danas; 4 lamele, 8 oprugica, 2 semeringa, silikon za brtvljenje, litra kočnicola -> 503kn
Ne ide lijeva strana. Mi smo jučer skinuli lijevu stranu, a danas desnu. Desnu još ne mogu staviti jer mi je puknuo osigurač onaj koji ide kod diferencijala, ako je tamo bio znači da treba biti valjda. A usput sam riješio problem blokade koja se teško uključivala, a često se nije dala ni isključiti dok je ne izvučem ručno i ne prodrmam koji puta. (Ispao je onaj metalni klizač sa vilice tako da je bilo samo na jednoj strani vilice, dobro da je i radilo)
A to riktam sa šlafencugom pa baš ne mogu naciljati jer mi smeta kabina. Žirafu nisam uspio iskamčit jer ovaj mijenja neki motor na autu pa mi ne može posudit, tek od idućeg tjedna...
Jedino da nekako upikam desnu stranu sutra kad stavim taj osigurač i onda upalim blokadu da mi se ne okreće slobodno taj ležaj ili šta je već unutra, onda će i lijeva lakše sjesti valjda.
A ne znam kako da to centriram da ostane fiksno uvijek kad guramo neko negdje cimne i pobrkamo sve...
BTW @ZJ, NEWHOLLAND
Desna strana je bila podmazana sa uljem iz mjenjača jer je neki bajica slabo zabrtvio onu "komoricu" gdje ide semering, sve lamele i diskovi masni bili, jedna lamela kao nova bila xD
Al sam sad barem otkrio odakle mi kaplje ulje sa tog zadnjeg dijela, ja mislio to pušta negdje iz mjenjača, a ubiti je propišalo tu unutra pa se sljevalo sve dolje ispod diferencijala