Sa ovim se ne slažem nakon 2 klipne 4 roto i 16 diza .
Ak ti je pumpa hidraulike na deklu motora..onda ne moras ispuštati nijedno ulje van..a ispod pumpe imas poklopac koji drže 2 sarafa, tu imas grubi filter i magnet za špenu hidraulike..za njega ti preporucujem da si ga ocistis..jer ja ga na svojem nisam skidal jer nisam znal za njega..pa uglavnom meni je bil oštečen i tu je sva špena koju nije magnet pokupil išla kroz pumpu i ostatak sistema..ovak ti izgleda i košta nekih 250-300 kunaIpak sam skinuo pumpu, jer znam da je ona u pitanju i odnio u servis. Kada sam objasnio situaciju dobio sam savjet da pregledam da mi ne miješa motorno i hidraulično ulje.
Jer kaže, ako je to već 4. puta i da je najebala i nova pumpa, problem je u podmazivanju. A kada pomješa ta dva ulja, pumpa uvijek odlazi. Holender sam ja danas skinuo i pregledao, pumpa ima ulja dakle da šljaka sve kako spada, dakle, najočitije je da je to problem da miješa ulje. Ne diže mi razinu u karteru jer vjerojatno potroši više nego što mi primjetimo i nasipamo haha (Kompresione karike su očito dobre jer snage ima, ali uljne su koma kako mi se čini. Isto sam imao na IMT-u da su uljne dale svoje, a kompresione su još dobre)
Savjet je taj da provjerim semering iza hidro pumpe. E sad me samo zanima dali moram ispustiti oba ulja i iz motora i iz mjenjača prilikom skidanja pumpe (Nagađam da moram)