vikicab4
Član
- Tu od
- 1 Ožu 2011
- Poruka
- 276
Dobro, ako i ima taj čep ispod sica, a gde ti je taj čovek rekel da se mjeri to kaj tu natočiš?
plaćen je 19600 KM, 90 gp.
Nisi ga puno platio, jedina mu mana sto je na 34-cola gumama, ostalo sve izgleda OK..
da ti bude sretan, i da se naradis.artyman:
Hvala svima na čestitkama!! Dobar je traktor, dobro očuvan i utegnut. Neznam zašto mu je mana što su 34" gume? Meni baš odgovara što su tako velike.
Dobro druze, nekima pase, u mom kraju tesko prolaze ali nebitno, dobar traktor sve cestitke opet..
samo mi jos reci kod koga si ga kupio, naravno ako nije tajna..moze i pp.
Ime sam ti poslao na pp.
Neznam čime se pretežno bave u tvom kraju, al ovdje uglavnom traže da ima veće gume. Traktor sa većim gumama je udobniji, prohodniji, lakše se kreće na njivi npr. preko brazde, brži je i jači tj. teže proklizuje. Meni su svakako bolji ovi sa većim gumama.
Ime sam ti poslao na pp.
Neznam čime se pretežno bave u tvom kraju, al ovdje uglavnom traže da ima veće gume. Traktor sa većim gumama je udobniji, prohodniji, lakše se kreće na njivi npr. preko brazde, brži je i jači tj. teže proklizuje. Meni su svakako bolji ovi sa većim gumama.
Nije slabiji, jer šaltaš brzinu niže. A osim toga, veće gume u pravilu imaju i bolji zahvat (grip). No, razmem kaj si štel reći.traktor na većim gumama je brži ali zato i slabiji,nemožeš imati brzinu i snagu u istome.istina je da je udobniji itd,ja osobno bi uzeo traktor sa većim gumama zbog brzine jer uglavnom obavljam transport.takve gume ti jedino nepašu kad ih moraš mjenjat zbog cijene.
Ljepa pila,svaka čast na kupnji i nek te dugo služiartyman:artyman:
Kako si zadovoljan,kako vuče plug el mu nije malo teže??
Sad su slike uredu!
Traktor mi se jako sviđa,posebno zbog toga što ima zadnje gume 34 cola,to mu daje na izgledu,uff,a vjerujem da i na brzini,a ne da visi onako unazad kao večina zetora..
A i plug mi se sviđa
Sve u svemu jako lijepa kombinacija.