nije mi jasno šta je to drugi stepen i kako ću znati da sam dobro naštelovao lamelu
Prvi odvaja pogon, a drugi kardan.nije mi jasno šta je to drugi stepen i kako ću znati da sam dobro naštelovao lamelu
a što se tiće kvantne mfizike i to mi nije strano, a što se tiće mehaničara u mom kraju ih nema koji poznaju popravljati zetore već mja odvezem kod automehaničara i uz moj nadzor i upute koje čujem od vas to dobro ispadne , od znanja nikad glava ne boli, već ti pomozi savjetom a ne kritikom
To je ovakav manometar?koju bi vrijednost trebala pokazivati ako je ispravan motor i pokazivač
koju bi vrijednost trebala pokazivati ako je ispravan motor i pokazivač
On ti pokazuje pritisak zraka u boci,znaci da znas dali ti radi kompresor ukoliko radis s nekim prikljuckom kojem je potrebna pneumatika,primjer prikolica sa zracnim kocnicama!!
mislim da ona pokazuje tlak ulja
Hmmm, jučer je mjeril ulje, a danas zrak :scratchOn ti pokazuje pritisak zraka u boci,znaci da znas dali ti radi kompresor ukoliko radis s nekim prikljuckom kojem je potrebna pneumatika,primjer prikolica sa zracnim kocnicama!!
Ne mora značit.postoji i oznaka kpa,kao na ovom manometru.da je zrak bio bi izražen u barima
Ne mora značit.postoji i oznaka kpa,kao na ovom manometru.