hvala lijepo kolega muha... bas sam prije pola sata razgovarao sa kolegom uz pivo,koji ima zetora 6045,i kaze da su i njemu ti federi pucali,i da se to sve zamijeni bez rastavljanja traktora,cak mi je rekao da mi je najbolje da zamijenim sve,kad vec budem mijenjao taj feder,i da je i on kod sebe to mjenjao i da se mora pazit samo da sta ne padne dole... a to mu je jedan bivsi majstor sad vec pokojni sve pokazao...
i inace kaze kad se te kapice poderu i kad nema federa nece traktor stati,znaci pritisnes kvacilo a on cupa naprijed...
zasad ja to sam nebi nista dirao,dok mi stari ne dode za jedno mjesec dana,jedino sto sad ima posla 2 otkos,pauk,sakupljac prijevoz bala...
jel mogu ja to sad radit a da ne diram nista,pa kad stari dode da onda nadem koga da mi to promijene sve i samo da taj feder zamijenim?
po ovoj slici od kolege muhe vidim da te kapice dosta vire vani,koliko sam ja vidio kod mene ne vire bas toliko... samo malo...
i koliko sam vidio ove stvari visa capice ovo zeljezo,jedno je bas blizo potisnog lezaja jel to normalno? to je na ovoj slici sto pise capica vucna pa nize...