MilanZetor
Iskusan lik
- Tu od
- 7 Lis 2011
- Poruka
- 6,311
koliko su cola zadnje gume? vidim da je proxima puno brza u rikverc od mog majora... a kolko znam nema reverzor..
Zadnje gume su 34 cola. Ne nema reverzor.
koliko su cola zadnje gume? vidim da je proxima puno brza u rikverc od mog majora... a kolko znam nema reverzor..
Imageshack ih je maknul sa svojih servera
da,bivsi major... Bas cekam starog da se vrati iz grada,rade prijenos na kupca,a ja se ne mogu priuciti da ga vise nema...
Pogledao sam par proxima,u nedjelju ce najvjerojatnije pasti odluka!
Ja sam mislio da nije dosla kakva nova zverka pa da ju skrivas
Pa podijeli s nama svoje razmisljanje možda možemo pomoći pri odluci .
Nebi ja baš pomagal kad su tuđi penezi, nisam mu pomagal ni kad ih je na hrpu metal.
Da nebi poslje bilo :icon_axe:
Vjerujem da je Gogo odlučil da to bude Zetor i to proxima, a o stanju nek sam odluči ili ako mu treba pomoč nek uzme čovjeka koji ima iskustva.
Ovdje bi ga pojedinci mogli zbuniti i odvesti u krivom smjeru.
Svaki od nas bi drugačije postupil da ima peneze u žepu.
Naravno da je svaki savjet i iskustvo dobro došlo ali Gogo dugo ima Zetore i vjerujem da puno o njima zna.
Recimo i ja razmišljam o kupovini novog traktora i odlučil sam da ta kupovina bude obavljena u Gudovcu.
Samo kaj bum ja zel kod onoh teta kaj inače po placu idu giggle):
Edit, da neko ne zamjeri.
Ja mislim na ljude koji nisu u toku sa tom markom jer vjerujem da Gogo puca na Zekana proximu i nijenog drugog.
komentari vlasnika su svakako dobro došli
Gogo Sretno u kupovini! Meni su ovako dosta slični svi sa slika, ali kad probaš drugačije je to....