• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
Da jedino plasticno na njemu su ti kotacici i ja sam ih dva put mjenjal neznam vise di sam ih kupil,nakon toga mi se sic klimal dosta na kotacicima,kasnije sam skuzil da nosac kotacica puknut,dva od cetri,povaril ih i sada je sic krut.

Zetor boy,ima za kupit sjediste novo orginal posebno i naslon posebno,kad bi to zmenjal imas prakticki novi sic.
Sutra ti pitam za cjenu ako hoces pa ti javim?

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,750
Ne,pregovaram na jednom mjestu za novi iz majora izvađen zbog ugradnje zračnog, još najlon na njemu, s pojasom i orginal naslonima za ruke... Zanima me kolko bi ovaj moj vredil, zato sam i pitao, i mislim da je 100 eurića ok cijena, tak da si znam iskalkulirat za ovaj jel pregovaramo oko cijene još. Znam samo da je u kiršu novi oko 2 hiljade kn, preveć malo.

oficir

Dobro znana faca
Tu od
23 Velj 2013
Poruka
7,051
A sve je jasno,i to bi bilo super,ako upali,sretno i da te izade sto jeftinije.:(y):

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Zetorboy- jel taj koji mijenja sic tvoj poznanik? gdje su nabavili zračnjaka?

Zetorboy

Dobro znana faca
Tu od
12 Velj 2010
Poruka
2,750
Nemam pojma, ja sam ti treća ruka, a sic su izvadili čim je traktor bio kupljen..

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
@Zetorboy ako je 100 eurica zasto jos razmisljas uzmi to i svojeg prodas i povratis si pare i ovaj ti ispadne povoljno a novi je!!

Bučo

Aktivni član
Tu od
9 Ruj 2012
Poruka
2,999
Znaci stigla zverka odlican je cestitam nek dugo sluzi bez kvarova:icon_super::icon_super:

Dado121

Aktivni član
Tu od
14 Kol 2010
Poruka
2,118
gogo čestitke na prinovi nek te dugo služi.ušćuvan je maximalno ljepo se sjaji, reci malo o zeki kakvu opremu ima kolko rs. i kolko € ako nije tajna.

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Hvala,decki!

ma nema nikakvih tajni. znaci- 20 250e, 2007. godina, 1550 radnih sati, klima,radijalne gume,utezi, brzo kopcanje otraga,radio,jednokruzni i dvokruzni kompresor,zracne kocnice,ukljucivanje prednjeg pogona i zadnje spere na gumb, kardan 540,540e i 1000 okretaja, dvije kuke...

MrSima14

Dobro znana faca
Tu od
3 Ožu 2013
Poruka
3,456
Gogo el to ona od koje si postavio oglas ovdje ili je neka druga?

Čestitam i da dugo služi.

nino6110

Aktivni član
Tu od
19 Srp 2014
Poruka
1,496
cestitke na kupnji ocuvan je i lijep ali covjece pa nije nis delal 1500 rs u 7 godina stvarno traktor je prilika kakvu nije smjet propustiti sve najbolje i nek zaradi jos dva

oliver

Član
Tu od
5 Sij 2014
Poruka
406
čestitke na prinovi...nek služi dugooo godina bez kvarova...kakvi su prvi dojmovi

gogo

Aktivni član
Tu od
10 Lis 2012
Poruka
4,203
Gogo el to ona od koje si postavio oglas ovdje ili je neka druga?

Čestitam i da dugo služi.

da,to je ta...

cestitke na kupnji ocuvan je i lijep ali covjece pa nije nis delal 1500 rs u 7 godina stvarno traktor je prilika kakvu nije smjet propustiti sve najbolje i nek zaradi jos dva

a,cuj,u principu ja bas nemam povjerenja u radne sate,ali ovdje bi to moralo biti to,da nije sacuvan i ispravan ne bih ga kupil. al tek treba vidjeti kako bu to islo u ozbiljnom poslu...

čestitke na prinovi...nek služi dugooo godina bez kvarova...kakvi su prvi dojmovi

nadam se da hoce! :)

osjecaj voznje je super, imal je i major dobru kabinu,al ova je jos tisa,traktor prek graba samo plovi,to je zbog radijalnih guma,lijepo se šalta,kuplung mek, volan lakši, nesto je i brzi po cesti,i cini mi se da je malo okretniji... klima radi,dobra muzika... zasad sve 5!

Najnoviji postovi

Na vrh