Šanana za mene je Zetorov hidraulik bolji (govorim o ispravnima) pa kaj traktor samo ore ? Imt-ov je jedino precizniji i brži na ravnom i tu njegova prednost završava za sve ostale priključke imt treba neku doradu kaj misliš kak imt ore tam gdje se jedva popne sa dignutim plugovima a zetor iste jačine ore uz brijeg ako te zanima kak to izgleda dođeš kod mene pa budeš videl u praksi i ne pljujem po imt hidrauliku mučim muku sa njim od 1974 godine možda je tvoj bolji no na ovih 50-setak imtea i bar 100 zetora kaj sam vozil po meni je tak . I da dodam Kinu kad je šogoru na NH pukla radilica pod garancijom svugdje piše zemlja proizvodnje Italija ali kad su u TS-u otvorili motor radilica je bila kineska i sve ostalo osim bloka znači mladi kolega dijelovi dolazili u Italiju iz Kine a u Italiji u svoj blok stavljaju kineske radilice i ostalo također sve pumpe na NH- u su kineske .radilicu i klipnjače i karter čekal 8 mjeseci do je brod stigel u Hamburg i ako te zanima centralno skladište za dijelove traktora u Italiji ima skore sve iz kine za to možeš dobiti dokaz ali to košta .
Evo ovak 567ili 560 i 6011ili 6211 plug imt 12 cola na oba isprobano puno putaJesu iste snage, samo kaj zetor iam prednju vuču pa je napred teži
Upregni ga bez prednje vuče pa da vidiš kak ne ide u brijeg jer je solac lakši od Imt-a solca.