Zavisi kak tko pere. Ja taj dio nikad ne perem mlazom, već se masnoća očisti krpama.
Križevi poluosovina se ne mažu na Carraro mostu, tak da je to škakljivo prati, isto kak i ove konične lagere na kojima stoje "rukavci".
Traktori koji su namijenjeni ra rad u takvim uvjetima, imaju tzv. rice paddy izvedbu brtvljenja, koji može raditi u vodi.
Čisto sumnjam da je taj most takav.
Cilindri i klipovi su kao novi, barem tak majstor veli. Netreba ništa mjenjati osim dihtunga. Glave nisu popucale. Promjenit če se termostat.
Najviše me zanima zašto je stavljan crveni silikon na brtve i zašto su uopče to dirali. Dihtunzi nisu bili original.
Na sva ta pitanja nebum dobil odgovor jer bivšeg gazde nema.
Gogo jesu to oba bivša traktora?
Još bolje ak nije. Znam i videl sam kak stoje kotači na češkom mostu..., pa samo upozoravam.
Još jednom velim: pripaziti na poluosovine, jer se njihovi križevi ne podmazuju.
Gogo, zakreni ketače, pa ih buš videl između ovih kugli/vilica, gdje se su ove crvene kapice od mazalica. Videl buš jednu okruglu gljuntu, u kojoj su ti dva križa.
Unutra, sa svake strane te gljunte, su ti i dva semeringa; jedan na strani reduktora, a drugi na strani mosta.
Neki tu i sline. A ak sline, znači da i voda ide unutra.
Gogo vi ste stvarno ludi,po takvom blatu i vodi orat???:icon_e_surprised:svaka čast.
Zj ak je most ispravan i bez luftova voda mu nemre niš,ako nije onda je za remont.:
Koliko je ono imao traktor sati? 700? Koja je godina proizvodnje guma?