Problem je ovakav: znači, prvi kardan radi preko zraka, za njegov rad, nesmije pasti ispod 5 bara pritisak u zračnoj instalaciji. Po manometru instalicija je na 6.. Prvo, na što sam sumnjao, je sami ventil tj ručica za uključivanje, ona izbacuje...napravio sam ovo danas: na samoj pumpi sam otpojio ulaz zraka( znači to crijevo što ide od tog ventila za uključivanje), zrak ide normalno prema pumpi, ali ručicu izbacije... to sam isto oko iz crijeva izvadio van i spojio ga na vanjski kompresor kaj imam u garaži, i probao dignuti pritisak do 8 bara, ni tada nije počelo okretati cijev vratila kardana ( iako se ona okreće rukom, znači, nije zacvikala) . drugo, otpojio sam dolaz i odlaz crijeva sa tog ventila za uključivanje, i spojio ih zajedno, znači opet na 6 bara, opet na kardanskoj osovini ništa. Naprijed na toj pumpi, kad sam radio te mahinacije sa zrakom, čulo se samo kliktanje na samoj pumpi i ovaj bolcn sa slike lagano se povlači unutra pod pritiskom, čim prtiskak padne, on se vrati nazad, to je to ubiti što se čuje kliktanje.....