Tu je problem, kod zamjene pumpe niste cijev utaknuli do kraja.evo me opet skinuo sam karter daj vidite po ovoj slici dali može biti problem u ovom oringu pola ga se izvuklo van, nije u ležištu po mome to je cjev koja ide s pumpe na filtere
Normalno je da se malo kleca, ležaj u zamajcu centrira.jel ovo normalno da se osovina kleca u ovom kučištu?
Uvjek na usluzi, drago mi je kaj sam te uspel nagovoriti :icon_thumright:Rastavljen i spojen u hrpu, sutra se vozim, nadam se Želio bi se zahvaliti na pomoći kolegi lisniku, i kolegi muhi koja mi je ujedno bil tehnička podrška danas
Znal sam da nebuš mogel odoleti nerd):Moj stari Zetor dobil nove lamele potisne ležajeve ležaj u zamajcu i japanski šešir glavni izvođač je bil Muhač (zahvala za urađeni posel) . No imam i zamjerku na Muhača rastaviti traktor na pola za 47 minuta i sastaviti za 2,5 sata mi se ne sviđa pa to treba trajati bar dva dana. :icon_fU: Moje je zadovoljstvo kaj sem mogel proči kroz traktor :icon_thumright:
a sad je bila prilika za čopit Muhača .
Jesam nekaj malo jutro sam došel iz posla pa me čopil umor naročito kod sastavljanja .Željac,kaj nisi Ti radio u Zetoru?
Hidraulika,transmisija i prednji most su mu jako zahvalni na tome.Tri minute uništavanja traktora, kak mu ga nije zal
]
A i Muhač se već dokazao da ga može nažmirećki rastavit i sastavit.Jesam nekaj malo jutro sam došel iz posla pa me čopil umor naročito kod sastavljanja .