HvalaMalo manje od 30.
Oznake bi trebale biti D M P gledajući od prednjeg prema zadnjem kraju traktora.Pozdrav ,znate li mozda na kojem mjestu se nalaze slova P D M na onoj maloj trećoj ručici jer mi nema tu one folije na kojoj to pise.
I jos rucica za dizanje poluga reaguje tek na kraju da li bi smio to malo postelat nazad na vijku pored toplinka ? 5011 je u pitanju Hvala
Klipovi u glavnim kočionim cilindrima se nakon stiskanja moraju vratit u početni položaj. Ako se prešteluju štangice i klipić potisne, ulje se ne varća nakon stiskanja u bočicu, te će se desit nakon nekoliko brzih stiskanja ili truckanja da postane papuča pretvrda i kočnica drži ili blokira, jer klipići hvataju ulje potiskuju ga a ono nemože nazad u rasterećenost. Jedino se može popustit da je niža papuča ali onda nema dovoljno kočenja jer udara u pod.probaj ih malo dobit na polugicama koje pritišću pumpicu,imaš na njima vijak pa se probaj malo poigrat
Takvog imam na 6340 pa kotači svejedno blokiraju
Dali ti drže kad pustiš kočnicu malo si nejasan, ili ti radom otvrden i blokira , dali kada stoji popusti papuča, više detalja, kakvi su glavni kočioni cilindri, dali osjetiš da lijepo rade i da se vraćaju unazad do kraja ili zaostaju.Takvog imam na 6340 pa kotači svejedno blokiraju
Blokiraju u kom smislu?Takvog imam na 6340 pa kotači svejedno blokiraju