sproject
Član
- Tu od
- 25 Sij 2019
- Poruka
- 47
Pozdrav, kako se to radi ? zagrije i da li se mora prirodno ohladiti ili se bace u vodu da se brzo ohlade ?Bakrene podloške si samo mogao odžariti.
Pozdrav, kako se to radi ? zagrije i da li se mora prirodno ohladiti ili se bace u vodu da se brzo ohlade ?Bakrene podloške si samo mogao odžariti.
Da, istina. Sad sam malo pametniji 😂. Ali mladi vozač neće slušati i bale su teže nego onda. Nebi ni ja vjerovao za onako jaku osovinu da mi je pričao neko koga ne poznam.Takav lom ja nikad kod nikog videl nisam. Nekad mi je pričaj jedan naš pokojni forumaš da je na njegovom pukla osovina (koja je fi 50) i nisam mogel verovati da je to puklo. Po svemu sudeči nije jedini.
Sječam se nekad davno si ti meni slal video vožnje bala..... slažem se s Puknutim, treba ugraditi šok ventil šoferu 🤭
Da li jos postoji taj traktorcic?(mnogo je vremena proslo od posta) treba mi za djelove...Dal ima tko iskustva s malim vinogradarskim traktorom, ZETOR TZ-4K-14.
Naime, trebao bi mi tako mali za moje male potrebe, i naisao na taj traktor, medutim, ono sto me malo sputava, zvao sam par ducana da vidim dal imaju dijelova, jedan je rekao da imaju-moraju narucivati iz Češke, nemaju sve...a drugi da nemaju za to dijelova, da bjezim od toga...
I jbg sada, ne znam sta da mislim??
Izmedu sporih o brzih ima ler?Zna li neko koji je razlog da se reduktor teško prebacuje kad je uključeni pogon. Znači kad sa npr. ide niz brijeg u sporima i zelim onda prevaciti u brze moram nekad malo urikverc ili nekad je samo teško prebaciti. Kao da rasteretim nešto. Zetor je 6245 s „teškim“ zetorovim mostom.
Na to i ja sumnjam, zato i pitam za simptomeOsim poderanih guma visak baca na kvačilo?..jel muha?
Neda se ručica pomakunti…nema tupih zvukovaTeško u smislu da se neda ručica povuči ili se čuje da uzubljuje a nejde?
Ima ler izmedu brzih i sporih.Izmedu sporih o brzih ima ler?
Da li se samo tesko izbaci iz brzih u ler ili se teško izbaci iz brzih u ler i teško ubaci u spore?
Da li možeš isključiti pogon bez sa ideš u rikverc?
Osim poderanih guma visak baca na kvačilo?..jel muha?
Kam to vodi, treba pet poluga pomaknuti da bi željenu uspel odglaviti i prešaltati. Isključiti prednju vuču, odšalltati glavni šalt hebl, pa reduktor.....Jesi li probal glavni mjenjač prebaciti u ler, pa onda šaltati reduktor? Jel ide jednako teško?