• Poštovani posjetitelju, za korištenje svih mogućnosti koje Poljoprivredni Forum omogućuje, predlažemo ti da se registriraš. Besplatno je i tvoja privatnost je potpuno zaštićena. Registracija ti omogućuje pristup svim kategorijama i temama, mogućnost pristupa privicima u postovima (slike, video, tutorijali, uputstva itd), pristup malom oglasniku, direktnu komunikaciju s članovima putem privatnih poruka, automatsko praćenje tema od interesa i još mnogo toga. Veselimo se tvojoj prijavi! ❤️

Zetor

MUHA

Super Moderator
Osoblje foruma
Tu od
15 Stu 2009
Poruka
29,017
Pozz
Problem sa zetorom 7045, danas u oranju odjednom mi se podigla hidraulika do vrha i počela je zujati pumpa, jer se aktivirao onaj sigurnosni što kada plug negdje udari da se odmah hidraulika podigne, samo što ja nisam nigdje udario niti zapeo sa plugom. Pokušavao sam na ručici za dizanje/spuštanje da spustim hidrauliku ali neće, ugasio sam pumpu...u čemu bi mogao biti problem ?
poklopac dole i razvodnik širom.
Ako nisi riješil problem do sad.
 

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,164
Nema tu više paženja, toči i vozi. Ispočetka je radio 200rs na godinu, sad oko 600 i to je taman.

A generalno ofarban je loše, ajd te plastike otom potom nego felge i kabina otpada farba.
 

MilanZetor

Iskusan lik
Tu od
7 Lis 2011
Poruka
6,164
S obzirom da je u prve 4 godine imao 1000rs ja sam zadovoljan 😉. Da su uvjeti kao nekad u Kiršu izbor bi definitivno bio ponovno Zetor.

Ne znam da li si pratio temu, prednje gume su stavljene nove, a ove zime moram i zadnje. Znači da je traktor radio nešto dok treba sve 4 nove gume.
 

Mićko123

Član
Tu od
25 Tra 2021
Poruka
91
Pozz
Ne radi mi grijanje na zetoru 7045, sve je spojeno, nova crijeva, nov ventil za regulisanje... Kada traktor dostigne radnu temperaturu oba crijeva koja vode gore prema malim hladnjacima u kabini su hladna. Do čega bi moglo biti ?
 
Tu od
25 Lip 2014
Poruka
3,422
Prati crijevo s vodene puNpe, ide na jedno od cijevi kabine, ono drugo od povrata otpusti da izađe zrak. Ako nrma zraka, onda ti je sajla klapne toplo/hladno ili nedovoljno našpanovana ili otkačena.

Da bi to vidio, naprijed onih 6 šarafa od plastika kabine gore otpusti, onda ispod 4 M8 i digni kabinu gore, pogledaj sajlu na toj klapni dali je spojena i dali fercera.
 

Najnoviji postovi

Na vrh